Emily Kingsale

( 10 km hardlopen | Lid van team: Meiden van de A )

van totaal € 500 (201%)

Meiden van de A

Op zondag 3 juni zal ik met vriendinnen meedoen aan MS Motion in Rotterdam. Ik zal 10 KM hardlopen met lichtings- en cordialgenoten. Ik ben blij dat L.V.D. All’ure en A.D.C. Adesse mij hierin steunen en ik hoop dat u dit ook zult doen. 

Woensdag 11 december 2013, is een dag die ik niet snel zal vergeten. Op 18 jarige leeftijd kreeg ik te horen dat de reden voor uitval van mijn motorische functies zoals lopen en schrijven te wijten was aan Multiple Sclerose. Sinds 6 VWO heb ik gelukkig niet veel last meer gehad van MS. Ik ben op kamers gegaan, actief geworden bij een studentenvereniging en nu Lustrumbestuur. Het gaat zelfs zo goed, dat ik soms vergeet dat mijn zenuwstelsel niet volledig functioneert. Helaas, verloopt deze nare ziekte niet bij iedereen zo. Nu ik (nog) kan hardlopen, zou ik graag geld willen inzamelen voor onderzoek naar MS. Wilt u zich ook inzetten voor een MS vrije wereld? Doe dan mee met MS Motion of sponsor de deelnemers en de teams die hieraan meedoen!

 

  • 5 km hardlopen
  • 10 km hardlopen
  • Halve marathon
  • 5 km wandelen
  • 10 km wandelen
  • 20 km wandelen

Afgesloten

2018 02 jun
€ 10 A.C.M.P
2018 31 mei
€ 25 Anoniem
2018 31 mei
€ 10 Alyssa
2018 30 mei
€ 10 Anna
2018 30 mei
€ 25 127e bestuur

Over de ziekte Multiple Sclerose (MS) is nog veel onbekend. Zo weten we nog niet waardoor MS veroorzaakt wordt en hoe we het kunnen genezen. Het Nationaal MS Fonds strijdt voor een beter leven voor mensen met MS. We financieren innovatief wetenschappelijk onderzoek naar betere behandelmethoden én naar de uiteindelijke genezing van MS en geven voorlichting op dit gebied. We willen een steunpunt en coach zijn voor mensen met MS en hun directe familie en vrienden.