Meiden van de A

( Gekozen door teamcaptain: 10 km hardlopen )

van totaal € 2.500 (136%)

Meiden van de A

Woensdag 11 december 2013, is een dag die ik, Emily, niet snel zal vergeten. Op 18 jarige leeftijd kreeg ik te horen dat de reden voor uitval van mijn motorische functies zoals lopen en schrijven te wijten was aan Multiple Sclerose. Sinds 6 VWO heb ik gelukkig niet veel last meer gehad van MS. Ik ben op kamers gegaan, actief geworden bij een studentenvereniging en nu Lustrumbestuur. Het gaat zelfs zo goed, dat ik soms vergeet dat mijn zenuwstelsel niet volledig functioneert. Helaas, verloopt deze nare ziekte niet bij iedereen zo. Nu ik (nog) kan hardlopen, zou ik graag geld willen inzamelen voor onderzoek naar MS. Wilt u zich ook inzetten voor een MS vrije wereld? Doe dan mee met MS Motion of sponsor de deelnemers en de teams die hieraan meedoen!

Op zondag 3 juni zal ik met vriendinnen van mijn studentenvereniging meedoen aan MS Motion in Rotterdam. De teamleaden zullen wisselend 10 KM hardlopen of wandelen. Ik ben blij dat zoveel vrienden mij hierin steunen en ik hoop dat u dit ook zult doen!  

 

  • 5 km hardlopen
  • 10 km hardlopen
  • Halve marathon
  • 5 km wandelen
  • 10 km wandelen
  • 20 km wandelen

Afgesloten

2018 03 jun
€ 15 Anoniem
2018 03 jun
€ 45 Anoniem
2018 02 jun
€ 25 Catharina
2018 02 jun
€ 15 Rozemarijn
2018 02 jun
€ 25 Ben

Over de ziekte Multiple Sclerose (MS) is nog veel onbekend. Zo weten we nog niet waardoor MS veroorzaakt wordt en hoe we het kunnen genezen. Het Nationaal MS Fonds strijdt voor een beter leven voor mensen met MS. We financieren innovatief wetenschappelijk onderzoek naar betere behandelmethoden én naar de uiteindelijke genezing van MS en geven voorlichting op dit gebied. We willen een steunpunt en coach zijn voor mensen met MS en hun directe familie en vrienden.