Bedrijven

Kom met jouw bedrijf in beweging tegen MS! Doe mee als bedrijfsteam en/of als sponsor van het evenement.

Schrijf je in en haal geld op voor MS!

Wandel of ren 5 of 10 kilometer met je collega's tijdens één of meerdere edities van MS Motion. Zet jouw bedrijf in de picture en laat zien dat jouw bedrijf:
• maatschappelijk betrokken is
• fitte werknemers heeft
• aan teambuilding werkt

Zet je in voor een beter leven voor mensen met MS nu en genezing van MS in de toekomst!

Doen jullie mee?

Maak jouw collega’s en/of relaties enthousiast en schrijf je in als team. Je betaalt een kleine vergoeding als inschrijfgeld, zodat we MS Motion kostendekkend kunnen organiseren. Zo gaan alle donaties rechtstreeks naar onderzoek. Schrijf je in, maak een team aan of meld je aan bij een bestaand team!

Beleef een fantastische dag!

“Wat een leuke dag met zoveel mensen en teams! TROTS zijn wij op ons eigen Corionteam dat meedeed aan MS Motion vanwege de persoonlijke link met MS van één van onze collega’s. Geweldig dat zoveel collega’s en relaties hun steun hebben geuit en gul hebben gedoneerd!’’ - Corion

Lopen voor onderzoek

MS Motion is een initiatief van het Nationaal MS Fonds. Het Nationaal MS Fonds droomt van een toekomst zonder MS. Tot die tijd zet zij zich in voor alle mensen die nu met MS leven en hun naasten, met als doel een betere kwaliteit van leven en kwaliteit van zorg. Er zijn 25.000 mensen met MS in Nederland, en elke dag krijgt één persoon de diagnose MS. Er is nog geen oplossing voor de ziekte en daarom is onderzoek hard nodig.

Contact?
msmotion@nationaalmsfonds.nl