Over MS Motion


MS, het is een ziekte die mensen grijpt. Het is zenuwslopend. En nog altijd zonder remedie. Dat willen we graag veranderen. Het Nationaal MS Fonds zet zich daar al 30 jaar voor in. MS Motion is het hardloop- en wandelevenement van het Nationaal MS Fonds. Een gezellige en sportieve loop voor jong en oud. En voor mensen met MS of mensen die iemand kennen met deze ziekte. We vragen aandacht voor MS en deelnemers halen met hun deelname geld op voor onderzoek naar deze ongeneeslijke ziekte. 
De opbrengst van MS Motion gaat jaarlijks naar Nederlands onderzoek.

Deelnemers rennen, lopen of rollen mee en leggen 5 of 10 km af. Over een prachtig parcours op voormalige vliegbasis Soesterberg. Je kunt individueel meedoen of als bedrijfs- of vriendenteam. Samen vragen we aandacht voor MS. En gezamenlijk maken we er een onvergetelijke dag van. Een dag vol sportiviteit, heerlijk eten, lekkere muziek en activiteiten voor de kids. 

Wanneer? Zondag 15 september 2024

Waar? Park Vliegbasis Soesterberg

Inschrijfgeld voor volwassenen en kinderen vanaf 13 jaar: €20,- 

Inschrijfgeld voor kinderen 6 t/m 12 jaar: €10,-

Schrijf je hier in! 

Samen Sterk tegen MS!


In Nederland zijn er 25.000 mensen met MS. En elke dag krijgt iemand in Nederland de diagnose MS. Er zijn medicijnen die deze ongeneeslijke ziekte kunnen remmen, maar een oplossing voor MS is er (nog) niet. Het Nationaal MS Fonds zet zich al 30 jaar in om een toekomst zonder MS mogelijk te maken. Zo financiert het Nationaal MS Fonds meerdere studies naar MS. De focus ligt hierbij op het vinden van betere behandelmethoden en het verbeteren van de kwaliteit van leven van mensen met MS.