MS Motion

Kom in beweging tegen de zenuwslopende ziekte MS! Doe mee aan één of meerdere edities van MS Motion, het hardloop- en wandelevenement van het Nationaal MS Fonds. MS Motion is een gezellig en sportief evenement voor iedereen, jong en oud. Deelnemers wandelen of rennen 5 of 10 kilometer en halen daarmee geld op voor onderzoek naar de nog ongeneeslijke ziekte MS. Meedoen kan individueel of als (bedrijfs)team.

 

Darmflora onderzoek

Met de opbrengst van MS Motion 2019 financieren we het darmflora onderzoek. In dit onderzoek bekijken onderzoekers of MS door veranderingen in de darmflora beïnvloed kan worden, waardoor klachten misschien verdwijnen of het verloop van de MS verandert. Een positieve uitkomst kan een grote impact hebben op het leven van iemand met MS!

 

Aan welke editie van MS Motion doe jij mee?


Inschrijven

Je kunt je individueel of als (bedrijfs)team inschrijven voor een wandelroute of hardloopafstand op een van de vijf locaties. Het inschrijfgeld bedraagt € 20,- per persoon. Kinderen van 6 t/m 12 jaar betalen € 10,- inschrijfgeld. Kinderen t/m 5 jaar doen gratis mee.
 

MS Motion: een belevenis

We zorgen ervoor dat MS Motion een feestje is. Op het evenemententerrein staan verschillende foodtrucks, draait feest DJ Maurice opzwepende muziek en worden er verschillende kinderactiviteiten georganiseerd.

 

Webshop

Wil je in stijl meedoen aan MS Motion? Neem dan een kijkje in onze webshop!