Over MS Motion

MS Motion is het hardloop- en wandelevenement van het Nationaal MS Fonds. Samen komen we in beweging tegen de zenuwslopende ziekte MS. MS Motion is een gezellig en sportief evenement voor iedereen, jong en oud. Deelnemers wandelen of rennen 5 of 10 kilometer en halen daarmee geld op voor onderzoek naar de nog ongeneeslijke ziekte MS. Meedoen kan individueel of als (bedrijfs)team. We zorgen ervoor dat MS Motion een feestje is. Op het evenemententerrein is meer dan alleen de start en finish. Je kunt er lekker eten, er draait opzwepende muziek en er worden verschillende kinderactiviteiten georganiseerd. 

 

  • MS Motion is een gezellig en sportief evenement voor iedereen, jong en oud. 
  • Deelnemers wandelen of hardlopen 5 of 10 kilometer. 
  • Meedoen kan uiteraard ook met rolstoel, rollator of handbike. 
  • Inschrijven kan individueel, als team of als bedrijfsteam. 
  • De opbrengst van MS Motion gaat 100% naar Nederlands onderzoek.

  

De komende edities: 

 

Inschrijven voor de edities 

Je kunt je individueel of als (bedrijfs)team inschrijven voor een wandelroute of hardloopafstand. Tijdens het aanmelden vragen wij een inschrijfgeld van € 20 per persoon. Kinderen van 6 t/m 12 jaar betalen € 10- en kinderen t/m 5 jaar doen gratis mee. 

   

Webshop met MS Motion producten 

Wil je in stijl meedoen aan MS Motion? Wij bieden diverse leuke producten, zoals een MS Motion T-shirt, een MS Motion waterfles of een toffe rugtas. Neem gerust een kijkje in onze webshop!