van totaal € 100.000 (107%)

MS Motion Rotterdam 2018

Aan de rand van Rotterdam ligt het schitterende complex van Hockeyclub Rotterdam. MS Motion start hiervandaan en binnen de kortste keren loop je door het prachtige Lage Bergse Bos, een bosrijk gebied afgewisseld met open stukken land en water.

Al lopend door het gebied kun je ineens oog in oog komen te staan met Schotse Hooglanders. Zij lopen los in de begrazingsgebieden langs het Runderenpad en zorgen voor een meer natuurlijke ontwikkeling in het gebied.

Datum

Zondag 3 juni 2018

Afstanden

Hardlopen: 

 • 5 kilometer
 • 10 kilometer
 • halve marathon

Wandelen:

 • 5 kilometer
 • 10 kilometer
 • 20 kilometer

Meedoen aan MS Motion betekent dat je loopt voor onderzoek naar MS. Voor een beter leven voor mensen met MS nu en een wereld zonder MS morgen.

Je kunt je individueel of als team inschrijven voor een van de prachtige routes door het mooie Lage Bergse Bos. Het inschrijfgeld bedraagt € 20 per persoon. Kinderen van 6 t/m 12 jaar betalen € 10 inschrijfgeld. Kinderen t/m 5 jaar doen gratis mee.


MS Motion shirts

De kleuren van MS Motion zijn oranje en paars. We zouden het fantastisch vinden als iedereen tijdens MS Motion in het oranje of paars komt. En dat kan natuurlijk het beste in het officiële MS Motion shirt! Je kunt het shirt heel gemakkelijk bij je inschrijving meebestellen. Lees meer over het MS Motion shirt.

 

 • 5 km hardlopen
 • 10 km hardlopen
 • Halve marathon
 • 5 km wandelen
 • 10 km wandelen
 • 20 km wandelen

Sandra de Jong

msmotion@nationaalmsfonds.nl

(010)5919839

 

Op het start-/finishterrein bij Hockeyclub Rotterdam is zondag 3 juni de hele dag van alles te doen. Een informatiemarkt, swingende muziekoptredens, kraampjes met lekkere hapjes en drankjes en diverse activiteiten voor kinderen zoals een springkussen en schminken. Bij de horecapunten kan alleen met pin betaald worden. 

 

 

5 kilometer hardlopen en wandelen

Route bekijken via Afstandmeten.nl  


10 kilometer hardlopen en wandelen

Route bekijken via Afstandmeten.nl  

 

 

20 kilometer wandelen

Route bekijken via Afstandmeten.nl 

 

Halve marathon

Route bekijken via Afstandmeten.nl

 

 

 

 

 

 

Het complex van Hockeyclub Rotterdam ligt aan de Hazelaarweg 2 in Rotterdam. Er is ruim voldoende parkeergelegenheid op het terrein.

Bekijk op de kaart 


Openbaar vervoer

Vanaf Rotterdam Centraal kun je tram 25 richting Schiebroek nemen. Stap uit bij halte Larikslaan. Vanaf daar is het ongeveer 10 minuten lopen. 

Tussen Rotterdam Station Noord en Delft Station rijdt bus 174. Stap uit bij halte Hazelaarweg. Vanaf daar is het ongeveer 10 minuten lopen. 

Plan je reis via de website 9292 OV.


Auto

Ben je met de auto, dan kun je parkeren op het grote parkeerterrein aan de Hazelaarweg 2. Parkeren is gratis en er zijn voldoende invalideparkeerplaatsen beschikbaar. Volg bij het parkeren de aanwijzigingen van de verkeersregelaars op. 

Afgesloten

2018 09 sep
€ 25 Anoniem Aan: Steven
2018 19 jul
€ 395 Janneke namens Kiwanis Young Professional Aan: Team Lau
2018 18 jul
€ 15 Anoniem Aan: Met elkaar komen we een heel eind!
2018 17 jul
€ 10 Suzanne Aan: Wij gaan Doorn
2018 11 jul
€ 500 Robeco Nederland Aan: Team Bren

Over de ziekte Multiple Sclerose (MS) is nog veel onbekend. Zo weten we nog niet waardoor MS veroorzaakt wordt en hoe we het kunnen genezen. Het Nationaal MS Fonds strijdt voor een beter leven voor mensen met MS. We financieren innovatief wetenschappelijk onderzoek naar betere behandelmethoden én naar de uiteindelijke genezing van MS en geven voorlichting op dit gebied. We willen een steunpunt en coach zijn voor mensen met MS en hun directe familie en vrienden.