Voor bedrijven


Bedrijfsteam

Wil jij je steentje bijdragen aan onderzoek naar MS, ben je sportief en werk je voor een bedrijf? Laat zien dat jouw bedrijf actief, gezond, maatschappelijk bewust én geweldig is om voor te werken. Doe samen met collega’s en/of relaties in een bedrijfsteam mee aan MS Motion en vraag je werkgever Vriend van MS Motion te worden.

Bedrijfsteam aanmaken

Word vriend van MS Motion

Zonder de bijdragen van de vrienden van MS Motion kunnen wij dit mooie hardloop- en wandelevenement niet organiseren. Wij zijn alle vrienden van MS Motion, sponsors, suppliers, mediapartners, etc. dan ook zeer veel dank verschuldigd.

Maatschappelijk betrokken ondernemen is tegenwoordig geen uitzondering meer, maar verweven in het beleid van de meeste bedrijven. Doet jouw bedrijf ook graag iets terug voor de maatschappij? Denk dan eens aan de volgende vormen van zakelijk steunen.

Vriend van MS Motion word je door ons te sponsoren in natura, bijvoorbeeld in de vorm van flesjes water, sportdrank, groente of fruit. Ook kun je kiezen voor een van de onderstaande sponsorpakketten. Door te sponsoren draagt jouw bedrijf bij aan een bijzonder doel; onderzoek naar de ongeneeslijke ziekte MS.

   

Klik op de buttons voor meer informatie over de sponsorpakketten.


Heb je interesse om met jouw bedrijf bij te dragen aan MS Motion? Neem contact op met Linda de Regt via (010) 591 98 39 of linda@nationaalmsfonds.nl om de mogelijkheden te bespreken. Je kunt de donatie ook direct overmaken naar NL 23 RABO 033 6272 839 t.n.v. Nationaal MS Fonds o.v.v. Vrienden van MS Motion.