van totaal € 200.000 (0%)

MS Motion Utrecht

Zet de datum in je agenda en schrijf je alvast in!
In 2024 vindt MS Motion plaats op zondag 15 september op vertrouwd terrein, namelijk Park Vliegbasis Soesterberg.

Tijdens dit unieke hardloop- en wandelevenement voor iedereen zetten deelnemers, vrijwilligers en het Nationaal MS Fonds zich weer in om geld in te zamelen voor deze zenuwslopende ziekte. 

Ren, loop of rol mee tijdens de 5 of 10 km over het prachtige parcours. Laat je verrassen door deze bijzondere locatie, vol historie en natuur. 

Deze dag staat in het teken van het leveren van een positieve bijdrage. Door aandacht te vragen voor MS. Door in actie te komen. En  door geld in te zamelen voor deze ongeneeslijke ziekte. Doe mee en kom in beweging!

Start- en finishlocatie

Het terrein van Manutan, Elandlaan 2, Den Dolder. 

  • 5 km hardlopen
  • 10 km hardlopen
  • 5 km wandelen
  • 10 km wandelen
2023 25 sep
2023 22 sep
€ 45 Roel Aan: Voor mijn dochter Miranda
2023 21 sep
€ 20 Ilona Aan: Partner van een strijder
2023 21 sep
€ 20 Gerda Aan: Never give up

Over de ziekte Multiple Sclerose (MS) is nog veel onbekend. Zo weten we nog niet waardoor MS veroorzaakt wordt en hoe we het kunnen genezen. Het Nationaal MS Fonds strijdt voor een beter leven voor mensen met MS. We financieren innovatief wetenschappelijk onderzoek naar betere behandelmethoden én naar de uiteindelijke genezing van MS en geven voorlichting op dit gebied. We willen een steunpunt en coach zijn voor mensen met MS en hun directe familie en vrienden.