#teampleun

( Gekozen door teamcaptain: 10 km hardlopen )

van totaal € 1.000 (45%)

Run for Remedy

Hi Allemaal,

Ik ben Pleun en in 2021 kreeg ik de diagnose MS, wat deze missie persoonlijk maakt voor mij. Met elke stap die wij als team zetten, ondersteunen we onderzoek voor behandeling, preventie en genezing van MS, als onderdeel van onze Run for Remedy tijdens MS Motion.

Het team wordt verenigd door één doel: vooruitgang boeken in de strijd tegen Multiple Sclerose, een zenuwslopende ziekte die vrienden, familieleden en talloze anderen dagelijks beïnvloedt. Door deel te nemen aan MS Motion, maken we deel uit van een grotere beweging naar hoop op genezing!

Sluit je aan en steun #teampleun in onze gezamenlijke strijd tegen MS! Of je nu rent, wandelt, doneert of aanmoedigt jouw bijdrage maakt een verschil. Laten we samen deze uitdaging aangaan en hoop brengen aan degenen die door MS worden geraakt.

Ik ben dankbaar voor alle lieve vrienden en familie die zich al hebben aangesloten bij het team. "Samen gaan we dit avontuur aan en maken we een verschil in de wereld van MS."

  • 5 km hardlopen
  • 10 km hardlopen
  • 5 km wandelen
  • 10 km wandelen
2024 07 apr
€ 25 Wouter
2024 02 apr
€ 5 Anoniem
2024 30 mrt
€ 25 Anoniem
2024 24 mrt
€ 25 Sonja
2024 23 mrt
€ 50 Corneel

Over de ziekte Multiple Sclerose (MS) is nog veel onbekend. Zo weten we nog niet waardoor MS veroorzaakt wordt en hoe we het kunnen genezen. Het Nationaal MS Fonds strijdt voor een beter leven voor mensen met MS. We financieren innovatief wetenschappelijk onderzoek naar betere behandelmethoden én naar de uiteindelijke genezing van MS en geven voorlichting op dit gebied. We willen een steunpunt en coach zijn voor mensen met MS en hun directe familie en vrienden.