TeamSpirit

( Gekozen door teamcaptain: 5 km hardlopen )

van totaal € 250 (84%)

TeamSpirit voor MS

Wij lopen voor mijn vader, schoonvader (Amber en Bas) en voor mijn moeder (Thomas) die helaas deze ziekte hebben. We hopen door middel van donateurs genoeg geld op te halen, om onderzoeken en ontwikkelingen in deze ziekte te bevorderen!

  • 5 km hardlopen
  • 10 km hardlopen
  • Halve marathon
  • 5 km wandelen
  • 10 km wandelen
  • 20 km wandelen

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Afgesloten

2018 12 aug
€ 25 Lonneke en Robin
2018 10 aug
€ 25 Anoniem
2018 10 aug
€ 10 Bart & Kelly
2018 10 aug
€ 25 Armagan
2018 10 aug
€ 50 Nathan

Over de ziekte Multiple Sclerose (MS) is nog veel onbekend. Zo weten we nog niet waardoor MS veroorzaakt wordt en hoe we het kunnen genezen. Het Nationaal MS Fonds strijdt voor een beter leven voor mensen met MS. We financieren innovatief wetenschappelijk onderzoek naar betere behandelmethoden én naar de uiteindelijke genezing van MS en geven voorlichting op dit gebied. We willen een steunpunt en coach zijn voor mensen met MS en hun directe familie en vrienden.