van totaal € 125.000 (132%)

MS Motion Utrecht 2018

In de provincie Utrecht ligt het historische Park Vliegbasis Soesterberg. Vanaf de landingsbaan kun je genieten van het weidse uitzicht en de bijzondere natuur. Park Vliegbasis Soesterberg is een uniek gebied, een schatkamer vol verrassingen. Schrijf je in voor MS Motion Utrecht om de voormalige vliegbasis en al haar bijzonderheden te ontdekken!

Datum

Zondag 9 september 2018

Afstanden

Hardlopen:

 • 5 kilometer
 • 10 kilometer
 • halve marathon

Wandelen:

 • 5 kilometer
 • 10 kilometer
 • 20 kilometer

Meedoen aan MS Motion betekent dat je loopt voor onderzoek naar MS. Voor een beter leven voor mensen met MS nu en een wereld zonder MS morgen.

Je kunt je individueel of als team inschrijven voor een van de geweldige routes door het bijzondere Park Vliegbasis Soesterberg. Het inschrijfgeld bedraagt € 20 per persoon. Kinderen van 6 t/m 12 jaar betalen € 10 inschrijfgeld. Kinderen t/m 5 jaar doen gratis mee.


MS Motion shirts

De kleuren van MS Motion zijn oranje en paars. We zouden het fantastisch vinden als iedereen tijdens MS Motion in het oranje of paars komt. En dat kan natuurlijk het beste in het officiële MS Motion shirt! Je kunt het shirt heel gemakkelijk bij je inschrijving meebestellen. Lees meer over het MS Motion shirt.

 

 • 5 km hardlopen
 • 10 km hardlopen
 • Halve marathon
 • 5 km wandelen
 • 10 km wandelen
 • 20 km wandelen

Sandra de Jong

msmotion@nationaalmsfonds.nl

(010)5919839

 

Op het start-/finishterrein is zondag 9 september de hele dag van alles te doen. Een informatiemarkt, swingende muziekoptredens, heel veel foodtrucks met lekkere hapjes en drankjes en diverse activiteiten voor kinderen zoals een springkussen en schminken.

 

 

De start-/finishlocatie van MS Motion Utrecht is op het bedrijventerrein van Manutan, Elandlaan 2 in Den Dolder. Er zijn een aantal verschillende opties met betrekking tot vervoer. We raden iedereen aan om zoveel mogelijk met het openbaar vervoer te komen of te carpoolen.

Bekijk op de kaart

Auto

Er zijn een aantal parkeerterreinen waar je gratis kunt parkeren en er zijn voldoende invalideparkeerplaatsen beschikbaar. Volg bij het parkeren de aanwijzigingen van de verkeersregelaars op. 
Indien de parkeerplaats bij het start-/finishterrein vol is, dan kan er ook gratis geparkeerd worden op het P+R-terrein naast treinstation Den Dolder. Vanaf daar worden pendelbussen ingezet naar het start-/finishterrein.

Openbaar vervoer

Vanaf Utrecht Centraal neem je de trein richting Zwolle of Baarn. Stap uit bij Station Den Dolder. Vanaf daar worden pendelbussen ingezet naar het start-/finishterrein. Wil je je spieren alvast opwarmen? Vanaf het station is het ongeveer 18 minuten lopen. Plan je reis via de website 9292 OV.

Afgesloten

2018 30 okt
€ 15 Jop Aan: Mooie Stappers 2018
2018 11 okt
€ 250 Mama beheer bv Aan: Team Boon
2018 10 okt
€ 516 Anoniem Aan: Trouble Shooters lopen voor Leo
2018 07 okt
€ 25 Greet en Kees Aan: Los zand
2018 01 okt

Over de ziekte Multiple Sclerose (MS) is nog veel onbekend. Zo weten we nog niet waardoor MS veroorzaakt wordt en hoe we het kunnen genezen. Het Nationaal MS Fonds strijdt voor een beter leven voor mensen met MS. We financieren innovatief wetenschappelijk onderzoek naar betere behandelmethoden én naar de uiteindelijke genezing van MS en geven voorlichting op dit gebied. We willen een steunpunt en coach zijn voor mensen met MS en hun directe familie en vrienden.