Team MS Centrum Amsterdam

( Gekozen door teamcaptain: 5 km wandelen )

van totaal € 200 (30%)
Wij hebben samen al 31 km afgelegd

Team MS Centrum Amsterdam

Bij het MS Centrum Amsterdam combineren we wetenschappelijk MS-onderzoek, zorg voor mensen met MS en het opleiden van talenten. Door de combinatie van fundamenteel en klinisch onderzoek kunnen onderzoeksbevindingen snel in de zorg worden toegepast.

Elke dag krijgt iemand in Nederland te horen dat hij of zij MS heeft. Dit zijn veelal jonge mensen. Hun toekomstplannen spatten uiteen. Steun onderzoek naar MS en laat ons nog meer stappen zetten naar een wereld zonder MS.

Elke bijdrage helpt!

Ontzettend bedankt!

  • 5 km hardlopen
  • 10 km hardlopen
  • 5 km wandelen
  • 10 km wandelen
  • Anders

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

2021 01 jun
€ 10 Anoniem
2021 17 mei
€ 30 Zoé
2021 14 mei
€ 20 Charlotte

Over de ziekte Multiple Sclerose (MS) is nog veel onbekend. Zo weten we nog niet waardoor MS veroorzaakt wordt en hoe we het kunnen genezen. Het Nationaal MS Fonds strijdt voor een beter leven voor mensen met MS. We financieren innovatief wetenschappelijk onderzoek naar betere behandelmethoden én naar de uiteindelijke genezing van MS en geven voorlichting op dit gebied. We willen een steunpunt en coach zijn voor mensen met MS en hun directe familie en vrienden.