MS de wereld uit!

( Gekozen door teamcaptain: 10 km wandelen )

van totaal € 1.000 (264%)

MS de wereld uit!

 Lopers Marco en Sebas zijn buren in Zeist.

Omdat Sebas’ vader enkele jaren geleden is overleden aan de gevolgen van MS, doet hij dit jaar aan MS Motion mee.

Hij heeft Marco gevraagd om mee te lopen omdat Marco zich altijd inzet voor goede doelen en een ervaren sponsorloper (voor onder andere Alpe d’HuZes en stichting “Stop hersentumoren”).

Samen gaan ze voor tenminste € 1.500,00 en hopelijk veel meer.

  • 5 km hardlopen
  • 10 km hardlopen
  • 5 km wandelen
  • 10 km wandelen

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Team is afgesloten

2019 30 sep
€ 25 Anoniem
2019 29 sep
€ 50 Tante Koos
2019 28 sep
€ 10 Corien, Ron en Annelotte
2019 27 sep
€ 10 Manon
2019 27 sep
€ 25 Dennis en Kasia

Over de ziekte Multiple Sclerose (MS) is nog veel onbekend. Zo weten we nog niet waardoor MS veroorzaakt wordt en hoe we het kunnen genezen. Het Nationaal MS Fonds strijdt voor een beter leven voor mensen met MS. We financieren innovatief wetenschappelijk onderzoek naar betere behandelmethoden én naar de uiteindelijke genezing van MS en geven voorlichting op dit gebied. We willen een steunpunt en coach zijn voor mensen met MS en hun directe familie en vrienden.