Mooy, das mooi.

( Gekozen door teamcaptain: 5 km wandelen )

van totaal € 250 (166%)

aan de wandel met de Mooy's voor het goede doel.

Mijn naam is Iris Mooy, ik ben 21 jaar oud en ik ga samen met mijn vader, die 21 jaar geleden geconfronteerd werd met deze ziekte 5 km wandelen tegen MS. Daarnaast hoop ik dat velen zich bij ons aan willen sluiten. Wij zijn elke dag weer blij met alles wat mijn vader nog wél kan en ons motto is niet klagen en janken, maar doorgaan totdat het echt niet meer lukt...

  • 5 km hardlopen
  • 10 km hardlopen
  • Halve marathon
  • 5 km wandelen
  • 10 km wandelen
  • 20 km wandelen

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Team is afgesloten

2018 22 apr
€ 10 Rina
2018 18 apr
€ 10 Jacoba
2018 18 apr
€ 15 Lolita
2018 13 apr
€ 10 S.
2018 03 apr
€ 10 Stefan

Over de ziekte Multiple Sclerose (MS) is nog veel onbekend. Zo weten we nog niet waardoor MS veroorzaakt wordt en hoe we het kunnen genezen. Het Nationaal MS Fonds strijdt voor een beter leven voor mensen met MS. We financieren innovatief wetenschappelijk onderzoek naar betere behandelmethoden én naar de uiteindelijke genezing van MS en geven voorlichting op dit gebied. We willen een steunpunt en coach zijn voor mensen met MS en hun directe familie en vrienden.