van totaal € 75.000 (72%)

MS Motion Zwolle 2018

Atletiekbaan Wim Peters van atletiekvereniging P.E.C. 1910 vormt het start- en finishpunt van MS Motion Zwolle. Het complex is gelegen aan de noordkant van Zwolle en is omgeven door prachtige natuur zoals het Westerveldse Bos en het Zwarte Water. Al lopende kom je langs pittoreske dorpjes, landgoederen, bossen en heide. Een landschap waar je volop ruimte en rust vindt.

Datum

Zondag 22 april 2018

Afstanden

Hardlopen: 

 • 5 kilometer
 • 10 kilometer
 • halve marathon

Wandelen:

 • 5 kilometer
 • 10 kilometer
 • 20 kilometer

Meedoen aan MS Motion betekent dat je loopt voor onderzoek naar MS. Voor een beter leven voor mensen met MS nu en een wereld zonder MS morgen.


Inschrijven voor MS Motion Zwolle (22 april 2018)

Voor MS Motion Zwolle kun je je via deze website tot vrijdag 20 april 12:00 uur inschrijven. Je kunt je op de dag zelf ook nog inschrijven bij de inschrijfbalie. Wanneer je je voor maandag 2 april inschrijft, krijg je een gepersonaliseerd startnummer met daarop je voornaam en eventueel de naam van je team. 

Bij inschrijving na 2 april kan er helaas geen (gedrukt) gepersonaliseerd startnummer meer gemaakt worden. Uiteraard kun je wel zelf je naam en teamnaam op het startnummer schrijven. Je hebt geen veiligheidsspelden nodig om je startnummer vast te maken, de startnummers zijn namelijk voorzien van textielvriendelijke stickerlaag die makkelijk aan kleding hecht.

Je kunt je individueel of als team inschrijven voor een van de prachtige routes door het mooie Vechtdal. Het inschrijfgeld bedraagt € 20 per persoon. Kinderen van 6 t/m 12 jaar betalen € 10 inschrijfgeld. Kinderen t/m 5 jaar doen gratis mee.


MS Motion shirts

De kleuren van MS Motion zijn oranje en paars. We zouden het fantastisch vinden als iedereen tijdens MS Motion in het oranje of paars komt. En dat kan natuurlijk het beste in het officiële MS Motion shirt! Je kunt het shirt heel gemakkelijk bij je inschrijving meebestellen. Lees meer over het MS Motion shirt.

 

 • 5 km hardlopen
 • 10 km hardlopen
 • Halve marathon
 • 5 km wandelen
 • 10 km wandelen
 • 20 km wandelen

Sandra de Jong

msmotion@nationaalmsfonds.nl

0105919839

 

Op het start-/finishterrein is zondag 22 april de hele dag van alles te doen. Een informatiemarkt, swingende muziekoptredens, kraampjes met lekkere hapjes en drankjes en diverse activiteiten voor kinderen zoals een springkussen en schminken.

 

 

5 kilometer hardlopen en wandelen

Route bekijken via Afstandmeten.nl  


10 kilometer hardlopen en wandelen

Route bekijken via Afstandmeten.nl  

 

 

20 kilometer wandelen

Route bekijken via Afstandmeten.nl  

 

Halve marathon

Route bekijken via Afstandmeten.nl  

  

Atletiekbaan Wim Peters van Atletiekvereniging P.E.C. 1910 ligt aan de Urksteeg 1 in Zwolle. Er is ruim voldoende parkeergelegenheid op het terrein.

Bekijk op de kaart 


Openbaar vervoer

Vanaf NS Station Zwolle kun je bus 2 richting Holtenbroek nemen. Stap uit bij halte Bellinistraat. Vanaf daar is het ongeveer 8 minuten lopen. 

Sla de Bellinistraat in, en loop rechtdoor. De weg gaat over in de Urksteeg. Na het tunneltje vind je aan de linkerkant atletiekbaan Wim Peters.

Plan je reis via de website 9292 OV.


Auto

Vanuit het oosten, Groningen, Meppel, Ommen

Neem vanaf de snelweg afslag Zwolle Noord en sla onderaan de afrit rechtsaf de rondweg op. Volg de Zwartewaterallee (tweebaansweg) tot aan de tweede kruising, dat is tot aan het derde stoplicht. Sla hier rechtsaf de Middelweg op. Bij de stoplichten links met de weg mee. Ruim voor de brug, bij een eilandje, sla je rechtsaf richting de sportvelden (sportpark "Het Hoge Laar"). Vanaf hier is de atletiekbaan te zien.

Vanuit het westen, Amersfoort, Kampen

Neem afslag Zwolle Centrum op de snelweg. Aan het eind van de aftrit linksaf onder de snelweg door. Meteen na het viaduct ga je bij de stoplichten rechtsaf, de Zwartewaterallee op. Volg de weg (brug, stoplichten, daarna weer stoplichten). Bij de vierde stoplichten rij je linksaf de Middelweg op. Volg de Middelweg totaan de stoplichten. Hier ga je linksaf met de weg mee. Ruim voor de brug, bij een eilandje, sla je rechtsaf richting de sportvelden (sportpark "Het Hoge Laar"). Vanaf hier is de atletiekbaan te zien.

Afgesloten

2018 13 sep
€ 17,10 Danielle Aan: QINN BODYWEAR # EVELINE
2018 11 sep
€ 10 Anoniem
2018 09 sep
€ 25 Lies
2018 08 sep
€ 50 Anoniem Aan: Lopen voor Wouter
2018 07 sep
€ 15 Anoniem

Over de ziekte Multiple Sclerose (MS) is nog veel onbekend. Zo weten we nog niet waardoor MS veroorzaakt wordt en hoe we het kunnen genezen. Het Nationaal MS Fonds strijdt voor een beter leven voor mensen met MS. We financieren innovatief wetenschappelijk onderzoek naar betere behandelmethoden én naar de uiteindelijke genezing van MS en geven voorlichting op dit gebied. We willen een steunpunt en coach zijn voor mensen met MS en hun directe familie en vrienden.