Meijers & aanhangers

( Gekozen door teamcaptain: 10 km hardlopen )

van totaal € 1.000 (68%)

Doneer voor onderzoek naar MS!

Wij gaan lopen met en tegen MS!

Onderzoek naar MS is hard nodig, want er is nog veel te weinig bekend.

Met meer medische kennis over de oorzaak en het mechanisme is preventie en genezing hopelijk de toekomst!

  • 5 km hardlopen
  • 10 km hardlopen
  • Halve marathon
  • 5 km wandelen
  • 10 km wandelen
  • Anders

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

2020 24 jan
€ 25 Lars
2020 17 jan
€ 20 Corrie
2020 15 jan
€ 10 Anoniem
2020 15 jan
€ 10 Samantha
2020 15 jan
€ 15 Noor
2020 13 jan
Onze 1e dag voor MSMOTION In één dag 5 deelnemers en 16 donaties! Wat ontzettend fijn zeg! En dit is nog maar het begin. Duimen jullie met me mee dat mijn lichaam het binnenkort toelaat te starten met hardlooptraining? Zi...

Over de ziekte Multiple Sclerose (MS) is nog veel onbekend. Zo weten we nog niet waardoor MS veroorzaakt wordt en hoe we het kunnen genezen. Het Nationaal MS Fonds strijdt voor een beter leven voor mensen met MS. We financieren innovatief wetenschappelijk onderzoek naar betere behandelmethoden én naar de uiteindelijke genezing van MS en geven voorlichting op dit gebied. We willen een steunpunt en coach zijn voor mensen met MS en hun directe familie en vrienden.