Master Spirits

( Gekozen door teamcaptain: 5 km wandelen )

van totaal € 250 (90%)

Waar een wil is is een weg ongeacht wat er op je pad komt. Je kan ms hebben maar ms heeft jou niet; Master Spirits

De wereld vergaat niet na een diagnose ms. Het laat enkel en alleen je wereld schudden op zijn grondvesten. Maar juist dan op die momenten moet je mee buigen om niet af te breken. Keep in motion al is het in slowmotion! Motion Spirits

  • 5 km hardlopen
  • 10 km hardlopen
  • Halve marathon
  • 5 km wandelen
  • 10 km wandelen
  • 20 km wandelen

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Afgesloten

2018 08 sep
€ 5 Dolf
2018 08 sep
€ 5 Dolf
2018 07 sep
€ 10 Sandy
2018 01 sep
€ 10 Wesley
2018 01 sep
€ 5 Jarno

Over de ziekte Multiple Sclerose (MS) is nog veel onbekend. Zo weten we nog niet waardoor MS veroorzaakt wordt en hoe we het kunnen genezen. Het Nationaal MS Fonds strijdt voor een beter leven voor mensen met MS. We financieren innovatief wetenschappelijk onderzoek naar betere behandelmethoden én naar de uiteindelijke genezing van MS en geven voorlichting op dit gebied. We willen een steunpunt en coach zijn voor mensen met MS en hun directe familie en vrienden.