Kiss goodbye to MS

( Gekozen door teamcaptain: 5 km wandelen )

van totaal € 500 (750%)

Kiss Goodbye to MS (Anita, Nienke en Peter)

Wij hebben alle 3 MS en willen graag zoveel mogelijk geld inzamelen zodat er onderzoek gedaan kan worden naar deze rotziekte. Misschien bestaat er dan een kans dat onze volgende generatie MS vrij kan zijn.

  • 5 km hardlopen
  • 10 km hardlopen
  • Halve marathon
  • 5 km wandelen
  • 10 km wandelen
  • 20 km wandelen

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Afgesloten

2018 24 apr
€ 10 Anoniem
2018 23 apr
€ 15 Anoniem
2018 22 apr
€ 10 Helga
2018 22 apr
€ 15 Mirjam
2018 22 apr
€ 5 Titia

Over de ziekte Multiple Sclerose (MS) is nog veel onbekend. Zo weten we nog niet waardoor MS veroorzaakt wordt en hoe we het kunnen genezen. Het Nationaal MS Fonds strijdt voor een beter leven voor mensen met MS. We financieren innovatief wetenschappelijk onderzoek naar betere behandelmethoden én naar de uiteindelijke genezing van MS en geven voorlichting op dit gebied. We willen een steunpunt en coach zijn voor mensen met MS en hun directe familie en vrienden.