Fellowship against the MonSter

( Gekozen door teamcaptain: 5 km wandelen )

van totaal € 500 (21%)

Fellowship against the MonSter

Onze teamcaptain is al sinds 2011 aan het vechten tegen het MonSter. Als fellowship staan wij zoveel mogelijk naast haar. Maar zij heeft eind november weer een schub gehad en begint nu weer op te krabbelen. Samen met haar fysiotherapeut heeft ze besloten om deze wandeltocht als revalidatiedoel te stellen. De rest van dit vriendenteam loopt uiteraard mee om haar te steunen, zoals ze tijdens elke stap in dit gevecht naast haar hebben gestaan.
En natuurlijk willen we zoveel mogelijk geld ophalen voor het MS fonds

  • 5 km hardlopen
  • 10 km hardlopen
  • 5 km wandelen
  • 10 km wandelen

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

2019 10 mei
€ 50 Martijn
2018 19 dec
€ 10 Nicole
2018 18 dec
€ 10 Heidi
2018 15 dec
€ 10 Marjolein
2018 15 dec
€ 5 Anoniem

Over de ziekte Multiple Sclerose (MS) is nog veel onbekend. Zo weten we nog niet waardoor MS veroorzaakt wordt en hoe we het kunnen genezen. Het Nationaal MS Fonds strijdt voor een beter leven voor mensen met MS. We financieren innovatief wetenschappelijk onderzoek naar betere behandelmethoden én naar de uiteindelijke genezing van MS en geven voorlichting op dit gebied. We willen een steunpunt en coach zijn voor mensen met MS en hun directe familie en vrienden.