Family & friends in motion

( Gekozen door teamcaptain: 10 km wandelen )

van totaal € 250 (518%)

Family & friends, we doen het samen!

Al een aantal jaren lopen we deze wandeling, samen! Zelf ben ik ms patiënt en weet als geen ander hoe belangrijk de mensen om je heen zijn. Dit dus te doen samen met familie en vrienden geeft een goed gevoel én we steunen een fantastisch doel!

  • 5 km hardlopen
  • 10 km hardlopen
  • Halve marathon
  • 5 km wandelen
  • 10 km wandelen
  • 20 km wandelen

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Team is afgesloten

2018 02 jun
€ 10 Anoniem
2018 01 jun
€ 25 Maaike
2018 31 mei
€ 20 G.M.
2018 31 mei
€ 10 Hélène
2018 29 mei
€ 25 Anoniem

Over de ziekte Multiple Sclerose (MS) is nog veel onbekend. Zo weten we nog niet waardoor MS veroorzaakt wordt en hoe we het kunnen genezen. Het Nationaal MS Fonds strijdt voor een beter leven voor mensen met MS. We financieren innovatief wetenschappelijk onderzoek naar betere behandelmethoden én naar de uiteindelijke genezing van MS en geven voorlichting op dit gebied. We willen een steunpunt en coach zijn voor mensen met MS en hun directe familie en vrienden.