Een stap vooruit

( Gekozen door teamcaptain: 10 km wandelen )

van totaal € 1.000 (49%)

Samen een stap vooruit!

Loop mee of doneer aan MS motion Utrecht op 27 september 2020!

In 2019 zijn wij geconfronteerd met vervelend nieuws, Noëlle heeft de diagnose Multiple Sclerose gekregen. Dit is een ziekte van het centrale zenuwstelsel. Doordat er iets mis is in het afweersysteem, wordt de laag om de zenuwen (myeline) aangevallen en beschadigd. Zenuwen komen hierdoor bloot te liggen en geven minder goed signalen van en naar de hersenen door. Voor deze ziekte is geen genezing mogelijk, wel worden er veel onderzoeken gedaan die steeds meer inzicht geven in de ziekte en mogelijke behandelingen. (Meer info over de ziekte vindt je bij: Nationaal MS fonds) 

De dagelijkse confrontatie met deze chronische ziekte heeft ons een nieuwe kijk gegeven op alles wat 'gewoon' is. Ondanks de diagnose kijken we positief vooruit naar de toekomst. Daarom hebben wij dit jaar besloten mee te lopen met MS motion. Met dit evenement wordt geld ingezameld voor onderzoek naar MS. De opbrengst gaat dit jaar naar het genetische onderzoek van Geert Poelmans.

Door mee te lopen willen wij aandacht geven aan de diagnose en de aanpassingen die het met zich meebrengt. We willen 'Een stap vooruit' zetten. Loop jij met ons mee vooruit? Samen lopen wij in de richting van een genezing voor MS. Steun ons of sluit aan bij ons team! 'Een stap vooruit'. 


Wil je meelopen of ons steunen?

Deelname aan het wandelen kost niets, maar MS Motion vraagt wel een minimale donatie van €20,- p.p.


Meelopen

-of-

Doneren

 

Blijf maximaal op de hoogte van al onze ontwikkelingen!

Facebook Instagram Facebook groep 

Voor het laatste nieuws over MS Motion Utrecht bekijk het Facebook Event:

Facebook event

 

Heb je vragen of sugesties?

Stuur ons een e-mail

  • 5 km hardlopen
  • 10 km hardlopen
  • 5 km wandelen
  • 10 km wandelen

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

2020 07 mrt
€ 20 Julie
2020 07 mrt
€ 20 Mitchel
2020 04 mrt
€ 5 Jan en Carolien
2020 03 mrt
€ 50 Anny
2020 01 mrt
€ 15 Renie
2020 20 feb
De aftrap! Vanaf vandaag gaan wij actief leden en donaties werven bij vrienden familie! Wij willen dat er zoveel mogelijk mensen met ons meelopen en roepen jullie op om ook onze actie te delen: Dan kan je do...

Over de ziekte Multiple Sclerose (MS) is nog veel onbekend. Zo weten we nog niet waardoor MS veroorzaakt wordt en hoe we het kunnen genezen. Het Nationaal MS Fonds strijdt voor een beter leven voor mensen met MS. We financieren innovatief wetenschappelijk onderzoek naar betere behandelmethoden én naar de uiteindelijke genezing van MS en geven voorlichting op dit gebied. We willen een steunpunt en coach zijn voor mensen met MS en hun directe familie en vrienden.