De liefste oudste en jongste dochter & co

( Gekozen door teamcaptain: 10 km hardlopen )

van totaal € 4.000 (100%)

In memoriam Elianne Muller

Eva en Judith verloren hun moeder aan MS. Eerst heel geleidelijk, en toen definitief. Nu zijn ze de aanvoerders van een hardloopteam met hun vrienden en familie. Als team hopen we met geld voor onderzoek bij te dragen aan een betere kwaliteit van leven voor MS-patiënten.

  • 5 km hardlopen
  • 10 km hardlopen
  • 5 km wandelen
  • 10 km wandelen

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Team is afgesloten

2019 29 sep
€ 15 Lisa
2019 29 sep
€ 15 Anoniem
2019 29 sep
€ 9 Frank
2019 29 sep
€ 15 Anoniem
2019 29 sep
€ 15 Anoniem

Over de ziekte Multiple Sclerose (MS) is nog veel onbekend. Zo weten we nog niet waardoor MS veroorzaakt wordt en hoe we het kunnen genezen. Het Nationaal MS Fonds strijdt voor een beter leven voor mensen met MS. We financieren innovatief wetenschappelijk onderzoek naar betere behandelmethoden én naar de uiteindelijke genezing van MS en geven voorlichting op dit gebied. We willen een steunpunt en coach zijn voor mensen met MS en hun directe familie en vrienden.