Maakt jouw bedrijf zich ook sterk tegen MS?


Zonder de bijdragen van partners en sponsoren kunnen wij MS Motion niet organiseren. Wij zijn onze partners, sponsoren, suppliers en mediapartners dan ook zeer veel dank hiervoor verschuldigd. 

Door MS Motion aan jouw organisatie te verbinden draag je bij aan een bijzonder doel: onderzoek naar de ongeneeslijke ziekte MS!

U kunt ons op verschillende manieren steunen:

  • Een partner- of sponsorship;
  • Een financiële bijdrage;
  • Een bedrijfsteam;
  • Een sponsoring in natura, bijvoorbeeld in de vorm van flesjes water, sportdrank, groente of fruit.

Interesse? Neem contact met ons op via msmotion@nationaalmsfonds.nl of (010) 591 98 39 om de mogelijkheden te bespreken.

Bedrijfsteam

Laat zien dat jouw bedrijf actief, gezond, maatschappelijk bewust én geweldig is om voor te werken. Doe samen met collega's en/of relaties in een bedrijfsteam mee aan MS Motion. Je kunt ook een bijdrage leveren aan MS Motion door het evenement financieel of in natura te sponsoren. Bijvoorbeeld in de vorm van flesjes water, sportdrank, groente of fruit.

Teambuilding
Samen een sportieve prestatie leveren en sponsors werven voor het goede doel. Meedoen met MS Motion helpt de onderlinge band tussen collega’s te versterken en het is nog leuk ook!

Gezond
De gezondheid van werknemers is heel belangrijk voor een bedrijf: uitval door mentale of lichamelijke ziekte kan bedrijven veel geld kosten. Door mee te doen aan MS Motion werk je aan een betere conditie en gezondheid.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen
Bij steeds meer bedrijven neemt Maatschappelijk Verantwoordelijk Ondernemen (MVO) een belangrijke plaats in de bedrijfsvoering in. Meedoen met MS Motion draagt hier aan bij doordat werknemers op een actieve manier geld ophalen voor het Nationaal MS Fonds, voor onderzoek naar de nog ongeneeslijke en chronische ziekte Multiple Sclerose (MS).

Belastingvoordeel
Het Nationaal MS Fonds is door de Belastingdienst aangemerkt als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Het voordeel van schenken aan een ANBI is dat de gift geheel of gedeeltelijk aftrekbaar is van de belasting. Kijk op www.belastingdienst.nl voor meer informatie.