van totaal € 25.000 (0%)

Virtual run 2022

Wil jij in actie komen voor het Nationaal MS Fonds, maar kon je niet meedoen met een van de georganiseerde events? Kies dan voor de Virtual Run.

Start vanuit je voordeur, begin in een natuurgebied bij jou in de buurt of maak er een stedentrip van. Hou je kilometers bij en ontvang een verrassing als beloning.

Je kiest zelf je activiteit en het aantal kilometers. Van 3 kilometer wandelen met een rollator tot 10 kilometer hardlopen, van 20 kilometer op een handbike tot een halve marathon skeeleren. Wat jij maar wilt, alles kan.

Meedoen aan MS Motion betekent dat je loopt voor onderzoek naar MS. MS is de meest invaliderende ziekte onder jongeren, het is letterlijk en figuurlijk zenuwslopend. Tijdens de MS Motion Virtual Run halen we niet alleen geld op, maar laten we mensen met MS hun doelen behalen. 

Wanneer je in actie komt, bepaal je ook zelf. Je hebt tot en met 31 december de tijd!

Inschrijven

Je kunt individueel of als team in actie komen en geld ophalen. Alle donaties gaan rechtstreeks naar onderzoek. Doe je mee?

Rolstoelvriendelijke routes

Kun je wel wat inspiratie gebruiken voor de locatie van je Virtual Run? Op deze pagina vind je links naar verschillende sites met rolstoelvriendelijke routes.

Afgesloten

2022 05 okt
2022 05 okt
2022 05 okt
€ 10 Bianca Aan: Op de bres
2022 05 okt
2022 04 okt
€ 10 Gerda Aan: Never give up

Over de ziekte Multiple Sclerose (MS) is nog veel onbekend. Zo weten we nog niet waardoor MS veroorzaakt wordt en hoe we het kunnen genezen. Het Nationaal MS Fonds strijdt voor een beter leven voor mensen met MS. We financieren innovatief wetenschappelijk onderzoek naar betere behandelmethoden én naar de uiteindelijke genezing van MS en geven voorlichting op dit gebied. We willen een steunpunt en coach zijn voor mensen met MS en hun directe familie en vrienden.