van totaal € 80.000 (30%)
Wij hebben samen al 20 km afgelegd

Virtual Run

Kom in beweging voor MS! In het weekend van vrijdag 28 mei t/m zondag 30 mei 2021 zal wandel- en hardloopevenement MS Motion op virtuele wijze plaatsvinden. Doe jij mee?

Ga voor een rondje in je eigen omgeving, kies een mooi natuurgebied of maak er een stedentripje van. Wandel, rol, ren, fiets met een handbike, ga een rondje skeeleren. Alles mag! En nog een voordeel: je kunt zelf het aantal kilometers kiezen. Hou je rondje bij in een registratie-app en stuur dit naar ons toe via de mail (Strava is gelijk te koppelen aan je account), Uiteraard ontvang je na jouw mooie prestatie van ons een mooie medaille!

Meedoen aan MS Motion betekent dat je loopt voor onderzoek naar MS. Voor een beter leven voor mensen met MS nu en een wereld zonder MS morgen.

Hoe gaat het in zijn werk?

 • Vul je actiepagina aan met je eigen verhaal, foto’s et cetera. Met deze actiepagina kun je geld ophalen voor onderzoek naar MS, zodat we onderzoek naar MS kunnen blijven financieren. Stuur bijvoorbeeld een Tikkie vanuit je actiepagina naar je Whatsapp-lijst en kijk wie er reageert!
 • Kies zelf een route en een dag.
 • Start bij je eigen voordeur, rij naar een mooi natuurgebied in de buurt of maak er een city trip van. Je kunt zelf bepalen hoe laat je gaat beginnen. Zet je registratieapp aan waarmee je je afstand kunt bijhouden (Strava kun je koppelen met je actiepagina). Vervolgens kun je de route wandelen, hardlopen, rollen, fietsen met een handbike, fietsen met een gewone fiets, rolschaatsen.. alles mag.
 • Natuurlijk vragen we alle deelnemers en hun toeschouwers om zich tijdens hun prestatie nauwkeurig aan de dan geldende voorschriften van de Rijksoverheid te houden! Gezondheid en veiligheid staat voorop!
  Maak mooie foto's en filmpjes onderweg en deel deze met de hashtag #MSMotion. Zo zijn we toch nog samen onderweg!
 • Stuur je route op naar msmotion@nationaalmsfonds.nl ter bewijs van je deelname (en vergeet je leuke foto's niet mee te sturen!). Het liefst ontvangen we van iedereen los een registratie, maar mocht dit niet kunnen is het ook mogelijk om maar één registratie te sturen. 
 • Uiteraard ontbreekt ook in deze online editie de medaille niet, zodat je optimaal kunt nagenieten van je geweldige prestatie!
 • 5 km hardlopen
 • 10 km hardlopen
 • 5 km wandelen
 • 10 km wandelen
 • Anders
2021 13 mei
€ 15 Marga Aan: Nicmar
2021 13 mei
€ 20 Marco en Nicolien Aan: Ik zet me in!
2021 13 mei
€ 35 Hugo Aan: Ik zet me in!
2021 13 mei
€ 15 Nicole Aan: WE against MS
2021 13 mei
€ 15 Germa Aan: WE against MS
2021 06 mei
‘Het gaat stapje voor stapje, laat dit dan de volgende stap zijn.’ Tien kilometer hardlopen om geld op te halen voor onderzoek naar multiple sclerose, op zondag 30 mei gaat Jeroen Aaftink dit livestreamen. Hij doet dan mee aan de Virtual Run van MS Motion, het har...

Over de ziekte Multiple Sclerose (MS) is nog veel onbekend. Zo weten we nog niet waardoor MS veroorzaakt wordt en hoe we het kunnen genezen. Het Nationaal MS Fonds strijdt voor een beter leven voor mensen met MS. We financieren innovatief wetenschappelijk onderzoek naar betere behandelmethoden én naar de uiteindelijke genezing van MS en geven voorlichting op dit gebied. We willen een steunpunt en coach zijn voor mensen met MS en hun directe familie en vrienden.