van totaal € 50.000 (73%)

Utrecht

Op zondag 18 september 2022 vindt MS Motion Utrecht plaats. De start- en finishlocatie is op het terrein van Manutan in Den Dolder. Wandel of ren over Park Vliegbasis Soesterberg, een voormalig militair terrein, en geniet van de mooie natuur.

Op het evenementsterrein is meer te beleven dan de start en finish. Er is wat te eten en te drinken, er zijn activiteiten voor kinderen, en er is muziek. Samen maken we er een feestje van!


Afstanden en starttijden

  • 10.00 uur: 5 en 10 kilometer wandelen
  • 10.15 uur: 10 kilometer hardlopen
  • 10.30 uur: 5 kilometer hardlopen

Ben je minder mobiel, dan mag je natuurlijk ook met rollator, rolstoel of handbike meedoen.

 

Inschrijven

Je kunt je individueel inschrijven én als team. Laat familie, vrienden en collega’s weten dat je meedoet en vraag of ze je willen sponsoren. We rekenen een kleine bijdrage zodat we het evenement kostendekkend kunnen organiseren. Op die manier gaat 100% van de opbrengst naar het onderzoek.

Als je je inschrijft voor eind augustus ontvang je een leuke goodie bij het ophalen van je startbewijs! (zolang de voorraad strekt).

Doe je mee?

 

Check het nieuws voor de laatste updates over deze editie van MS Motion.

 

  • 5 km hardlopen
  • 10 km hardlopen
  • 5 km wandelen
  • 10 km wandelen
2022 18 aug
€ 25 Richard en Henrieke Aan: Voor mijn schoonvader
2022 18 aug
€ 45 Gineke Aan: Ik kom in actie
2022 18 aug
€ 10 Anoniem Aan: Tegen MS
2022 18 aug
€ 15 Mirjam Aan: Tegen MS
2022 18 aug
€ 30 Hennie Aan: Ik ren tegen MS

Over de ziekte Multiple Sclerose (MS) is nog veel onbekend. Zo weten we nog niet waardoor MS veroorzaakt wordt en hoe we het kunnen genezen. Het Nationaal MS Fonds strijdt voor een beter leven voor mensen met MS. We financieren innovatief wetenschappelijk onderzoek naar betere behandelmethoden én naar de uiteindelijke genezing van MS en geven voorlichting op dit gebied. We willen een steunpunt en coach zijn voor mensen met MS en hun directe familie en vrienden.