Inschrijven


Je kunt je heel gemakkelijk via deze website inschrijven voor een hardloop- of wandelafstand van jouw keuze. Je kunt individueel of in teamverband meedoen aan MS Motion.

Om in te schrijven klik je hiernaast op de button Doe Mee en kies je de locatie waar je wilt deelnemen. Vul je persoonlijke gegevens in en upload een foto. Hierna kun je kiezen of je een actiepagina aan wil maken voor jezelf of samen met anderen.  

Zorg ervoor dat je actiepagina helemaal ingevuld is met je persoonlijke motivatie en leuke foto's. Je kunt op je persoonlijke pagina updates plaatsen over bijvoorbeeld trainingen of behaalde doelstellingen.

Inschrijfgeld

Het inschrijfgeld bedraagt € 20 per persoon. Kinderen van 6 t/m 12 jaar betalen € 10 inschrijfgeld. Kinderen t/m 5 jaar doen gratis mee.

MS Motion shirt

De kleuren van MS Motion zijn oranje en paars. We zouden het fantastisch vinden als iedereen tijdens MS Motion in het oranje of paars komt. En wat is er nou mooier dan het officiële oranje MS Motion shirt? Houd de website in de gaten voor het MS Motion 2019 t-shirt! 


In het inschrijfgeld is het volgende inbegrepen:

  • Een startnummer met je eigen naam en eventueel naam van het team (let op de uiterlijke inschrijfdatum)
  • Deelnemerspakket wordt thuisgestuurd (na de uiterlijke inschrijfdatum ophalen op het startterrein)
  • Een medaille aan de finish
  • Water en een versnapering onderweg en aan de finish
  • Deelname aan allerlei activiteiten op het evenemententerrein
  • Professionele foto's van jezelf of je team die je achteraf kunt downloaden

Downloads:

Deelnemersreglement MS Motion Download