Inschrijven


Je kunt je heel gemakkelijk via deze website inschrijven voor een hardloop- of wandelafstand van jouw keuze. Je kunt individueel of in teamverband meedoen met MS Motion.

Om in te schrijven klik je hiernaast op de button Doe Mee en kies je de locatie waar je wilt deelnemen. Vul je persoonlijke gegevens in en upload een pasfoto. Hierna kun je kiezen of je een actiepagina aan wilt maken voor jezelf of samen met anderen.  

Zorg ervoor dat je actiepagina goed aangekleed is met je persoonlijke motivatie en leuke foto's. Je kunt ook updates plaatsen over bijvoorbeeld de weg naar MS Motion toe, zoals trainingen of behaalde doelstellingen.

Inschrijfgeld en startnummers
Het inschrijfgeld bedraagt € 20 per persoon. Voor kinderen in de leeftijd van 6 t/m 12 jaar is er speciaal een KidsRun. Het inschrijfgeld voor de KidsRun is €7,50.

De inschrijving via deze website is open tot 12 mei 12.00 uur.


Je kunt je op de dag zelf ook nog inschrijven bij de inschrijfbalie. Wanneer je je voor maandag 24 april inschrijft, krijg je een gepersonaliseerd startnummer met daarop je voornaam en eventueel de naam van je team thuisgestuurd. Bij inschrijving vanaf 24 april kan er helaas geen gepersonaliseerd startnummer meer gemaakt worden. Late inschrijvers (na 4 mei) kunnen hun startnummer ophalen bij de inschrijfbalie op het startterrein. Je hebt geen veiligheidsspelden nodig om je startnummer vast te maken, de startnummers zijn namelijk voorzien van textielvriendelijke stickerlaag die makkelijk aan kleding hecht.

MS Motion shirt
De kleuren van MS Motion zijn oranje en paars. We zouden het fantastisch vinden als iedereen tijdens MS Motion in het oranje of paars komt. En wat is er nou mooier dan het officiële oranje MS Motion shirt? Je kunt het shirt direct bij inschrijving bestellen, dan krijg je het tezamen met je inschrijfnummer thuisgestuurd. Het MS Motion shirt kost € 20. Een deel van de opbrengst van de shirts wordt opgeteld bij het totaal opgehaalde bedrag voor MS Motion!

Ben je het shirt vergeten te bestellen, maar wil je er alsnog een hebben? Dat kan! Om er zeker van te zijn dat je een shirt bemachtigt, mail je vóór 20 april je bestelling naar msmotion@nationaalmsfonds.nl. Of kom op 13 mei naar de MS Motion stand waar de shirts verkocht worden (zolang de voorraad strekt).

In het inschrijfgeld is het volgende inbegrepen:

  • Een startnummer met je eigen naam en eventueel naam van het team (bij inschrijving voor 24 april)
  • Deelnemerspakket wordt thuisgestuurd (bij inschrijving voor 4 mei; daarna ophalen op het startterrein)
  • Een medaille aan de finish
  • Water onderweg en aan de finish
  • Deelname aan allerlei activiteiten op het evenemententerrein
  • Professionele foto's van jezelf of je team die je achteraf kunt downloaden

Downloads:

Deelnemersreglement MS Motion Download