Chris Thomé

( 10 km wandelen )

van totaal € 250 (196%)

Aan de wandel gaan voor een super goed doel

 Ik zie dagelijks op mijn werk wat MS kan veroorzaken en dat het zowel voor de persoon die MS heeft als  voor de omgeving een vreselijk iets kan zijn om door te maken en om mee te maken. Daardoor vind ik het super belangrijk dat er meer onderzoek wordt gedaan naar betere medicatie waardoor mensen met MS hopelijk minder (snel) klachten krijgen of wat nog mooier zal zijn dat er een genezing komt tegen MS. 

Een andere reden is die voor mezelf en niet omdat ik het zelf heb maar meer omdat ik hoop op een voor mij positiever 2018 met meer positiviteit en daar is dit absoluut een goed doel voor. Ik loop omdat het gezond voor mij is en daarnaast haal ik daar geld mee op voor een super belangrijk doel.

 

thanks alvast!

 

greets

 

chris

  • 5 km hardlopen
  • 10 km hardlopen
  • Halve marathon
  • 5 km wandelen
  • 10 km wandelen
  • 20 km wandelen

Afgesloten

2018 02 jun
€ 250 Anoniem
2018 24 mei
€ 15 Sandra
2018 13 mei
€ 20 Marianne
2018 03 apr
€ 10 Annet
2018 15 mrt
€ 10 Erna

Over de ziekte Multiple Sclerose (MS) is nog veel onbekend. Zo weten we nog niet waardoor MS veroorzaakt wordt en hoe we het kunnen genezen. Het Nationaal MS Fonds strijdt voor een beter leven voor mensen met MS. We financieren innovatief wetenschappelijk onderzoek naar betere behandelmethoden én naar de uiteindelijke genezing van MS en geven voorlichting op dit gebied. We willen een steunpunt en coach zijn voor mensen met MS en hun directe familie en vrienden.