Sebas De Vreugd

( 10 km wandelen | Lid van team: MS de wereld uit! )

van totaal € 1.200 (185%)

Lopen voor mijn lieve vader Frans de vreugd !

Ik zet me as 29 september in om te gaan lopen voor t ms fonds ms motion 

waarom omdat ik vind dat er geld binnengehaald moet worden om deze vrezelijke ziekte te kunnen stoppen

mijn geweldige lieve vader is hieraan helaas overleden , t is altijd n man geweest die stond voor zn gezin  hard werken  en tyd met zn gezin doormaken hij heeft de ziekte 16 jaar moeten door staan waar ik diep respect voor heb! 

 

Ik zelf zijn oudste zoon mis m nog elke dag samen met zijn gezin! En  net zoals iedereen  die m kende, 

daarom en ondanks ik m missen moet sta ik aan de start op 29 september !

om mijn respect te uiten naar de geweldige vader die ik had/ heb ,en dat ik vind dat er zoveelmogelijk donaties worden gedaan om deze ziekte uit te kunnen schakelen gezien er nog altyd mensen zijn  die hier dagelijks mee moeten leven,

( lieve pa for ever love you❤️)

  • 5 km hardlopen
  • 10 km hardlopen
  • 5 km wandelen
  • 10 km wandelen

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Actie is afgesloten

2019 30 sep
€ 25 Anoniem
2019 29 sep
€ 50 Tante Koos
2019 28 sep
€ 10 Corien, Ron en Annelotte
2019 27 sep
€ 10 Manon
2019 27 sep
€ 25 Dennis en Kasia

Over de ziekte Multiple Sclerose (MS) is nog veel onbekend. Zo weten we nog niet waardoor MS veroorzaakt wordt en hoe we het kunnen genezen. Het Nationaal MS Fonds strijdt voor een beter leven voor mensen met MS. We financieren innovatief wetenschappelijk onderzoek naar betere behandelmethoden én naar de uiteindelijke genezing van MS en geven voorlichting op dit gebied. We willen een steunpunt en coach zijn voor mensen met MS en hun directe familie en vrienden.