Sanne Van der Linden

( 5 km wandelen )

van totaal € 200 (999%)

Ik zet me in voor een wereld zonder MS!

Soms word je met je neus op de feiten gedrukt dat je moet genieten van de dingen die je kan doen in het leven. Voor mij was dat eind april 2019 zeker het geval.

'Ik heb MS' moest ik hardop uitspreken tegen veel mensen die mij lief zijn. En dat is verrekte moeilijk kan ik je zeggen... Zowel het vertellen als het accepteren.

Je weet wel dat je van het leven moet genieten. Dat zegt ook iedereen altijd. Maar toch is het anders als je ineens zelf dingen niet meer kan of als dingen die vanzelfsprekend zijn toch lastiger gaan.

Mede door de MS besef ik meer wat ik eigenlijk wil in mijn leven. En er is dan ook een hoop veranderd sinds de diagnose.

Ik ben sinds 22 juni 2020 een prachtige zoon rijker. En ik ga in 2021 trouwen met de liefste man op aarde op de mooiste plek die je je maar kan bedenken in Italië. Wat wil ik nog meer?!

Ik ben er van overtuigd dat de diagnose mij meer laat genieten van al dit geluk. Zo brengt de MS mij dus ook veel moois.

Ik kijk graag naar de positieve dingen en naar alles wat wel kan. Sport was mijn leven en topsport is mijn werk. Ik wist dus al dat sport belangrijk is voor mensen. Om te doen, maar vooral ook om te beleven.

Sport is juist ook voor mensen met MS enorm belangrijk. Bewegen is namelijk een must! Zelf sport ik nu niet meer zoals ik deed, maar deze 'run' wil ik graag doen. Dus ik ga het doen! En wie weet wat me nog meer lukt in de toekomst.

Ik hoop op een wereld waarin MS niet meer bestaat. En waarin goede medicatie en behandelingen MS kunnen stoppen.

Hoop jij met me mee?

Draag bij en help mee.

Liefs,

Sanne

 

 

 

  • 5 km hardlopen
  • 10 km hardlopen
  • Halve marathon
  • 5 km wandelen
  • 10 km wandelen
  • Anders

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

2020 27 sep
€ 50 Anoniem
2020 27 sep
€ 15 Christy
2020 26 sep
€ 15 Astrid
2020 21 sep
€ 50 Dieta IJtsma | Office Management
2020 20 sep
€ 25 Anoniem
2020 26 sep
Waarom je beter in Italië kunt wonen dan in Nederland... Ik had nog beloofd antwoord te geven op deze vraag. Toen ik de diagnose kreeg ging ik op zoek naar antwoorden. Uiteraard vooral via allerlei pagina's op internet. Je wilt namelijk graag lezen dat ...

Over de ziekte Multiple Sclerose (MS) is nog veel onbekend. Zo weten we nog niet waardoor MS veroorzaakt wordt en hoe we het kunnen genezen. Het Nationaal MS Fonds strijdt voor een beter leven voor mensen met MS. We financieren innovatief wetenschappelijk onderzoek naar betere behandelmethoden én naar de uiteindelijke genezing van MS en geven voorlichting op dit gebied. We willen een steunpunt en coach zijn voor mensen met MS en hun directe familie en vrienden.