Rody Koolhoven

( 10 km hardlopen | Lid van team: Team GO NUTS! )

van totaal € 200 (47%)

Ik zet me in!

Ik kom weer in actie net als voorgaande jaren om donaties te werven voor onderzoek naar MS. Dit omdat veel mensen met deze ziekte moeten leren leven en dat valt niet mee. Er is geen uitzicht op genezing voor deze ziekte en de oorzaak is ook nog onbekend. Hiervoor moet nog veel onderzoek gedaan worden en daar is geld voor nodig. Kortgeleden is er een doorbraak in onderzoek gekomen met name dankzij de donaties hiervoor. Hopelijk kunnen we deze ziekte met meer onderzoek genezen. Een grote drijfveer voor mij is mn vrouw Chantal die hier ook mee moet leven. Mijn grootste wens is dan ook dat we voor haar en al die andere mensen die het ook onder de leden hebben we dit de wereld uit kunnen helpen. Help jij ook mee mn wens te doen uitkomen.

Met vriendelijke groet Rody.

Dank u wel

  • 5 km hardlopen
  • 10 km hardlopen
  • 5 km wandelen
  • 10 km wandelen
  • Anders

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

2020 04 jan
€ 25 Jeroen & Geeske
2020 03 jan
€ 25 Suus
2020 03 jan
€ 45 Rody

Over de ziekte Multiple Sclerose (MS) is nog veel onbekend. Zo weten we nog niet waardoor MS veroorzaakt wordt en hoe we het kunnen genezen. Het Nationaal MS Fonds strijdt voor een beter leven voor mensen met MS. We financieren innovatief wetenschappelijk onderzoek naar betere behandelmethoden én naar de uiteindelijke genezing van MS en geven voorlichting op dit gebied. We willen een steunpunt en coach zijn voor mensen met MS en hun directe familie en vrienden.