Maureen Schijf-Krijgsman

( 10 km wandelen | Lid van team: Team Schijf )

van totaal € 200 (295%)

Schijf voor je lijf

Ik heb zelf ms en heb veel problemen om medicijnen te vinden waar ik goed op reageer. Meer onderzoek zorgt voor betere medicijnen.

  • 5 km hardlopen
  • 10 km hardlopen
  • 5 km wandelen
  • 10 km wandelen

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

2019 11 apr
€ 25 .
2019 23 mrt
€ 25 Joyce
2019 23 mrt
€ 20 Anoniem
2019 19 mrt
€ 15 Femmefit Vaassen
2019 12 mrt
€ 10 P.H.

Over de ziekte Multiple Sclerose (MS) is nog veel onbekend. Zo weten we nog niet waardoor MS veroorzaakt wordt en hoe we het kunnen genezen. Het Nationaal MS Fonds strijdt voor een beter leven voor mensen met MS. We financieren innovatief wetenschappelijk onderzoek naar betere behandelmethoden én naar de uiteindelijke genezing van MS en geven voorlichting op dit gebied. We willen een steunpunt en coach zijn voor mensen met MS en hun directe familie en vrienden.