Lucienne Janssen

( 5 km wandelen | Lid van team: Janssen, Janssen & Janssen )

van totaal € 5 (400%)

Luus loopt nog steeds!

Eind 2017 heb ik de diagnose gekregen en in 2018 heb ik voor het eerst meegedaan met MS Motion in Utrecht. En ik ga ervoor om weer de 5 km wandelen te halen, want zolang ik het kan, wil ik elk jaar meedoen om te bewijzen dat MS mij er niet onder krijgt!

  • 5 km hardlopen
  • 10 km hardlopen
  • 5 km wandelen
  • 10 km wandelen

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Afgesloten

2019 01 jul
€ 15 Petra
2019 05 jan
€ 5 Lucienne

Over de ziekte Multiple Sclerose (MS) is nog veel onbekend. Zo weten we nog niet waardoor MS veroorzaakt wordt en hoe we het kunnen genezen. Het Nationaal MS Fonds strijdt voor een beter leven voor mensen met MS. We financieren innovatief wetenschappelijk onderzoek naar betere behandelmethoden én naar de uiteindelijke genezing van MS en geven voorlichting op dit gebied. We willen een steunpunt en coach zijn voor mensen met MS en hun directe familie en vrienden.