Liane van Meegen

( 10 km wandelen | Lid van team: Warriors )

van totaal € 1.000 (14%)

Ik kom in actie voor mijn nichtje!

Mijn 21 jarige nichtje Charlotte heeft recent de diagnose MS met agressieve ziekte-activiteit gekregen. Letterlijk een zenuwslopende ziekte waar (nog) geen genezing voor mogelijk is. Ondanks alle moeilijkheden, pijn en vermoeidheid die ze nu al ondervindt gaat ze door. Helaas kan ik niet veel voor haar doen, maar ik kan haar wel steunen bij het inzamelen van donaties voor onderzoek naar betere behandelmethoden en wellicht in de toekomst zelfs medicijnen die de ziekte kunnen genezen. MS Motion zet zich in tegen dit MonSter: You never walk alone. Help jij ook mee. Alvast bedankt. Liane

  • 5 km hardlopen
  • 10 km hardlopen
  • 5 km wandelen
  • 10 km wandelen
  • Anders

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

2021 08 mrt
€ 10 Anoniem
2021 08 mrt
€ 10 Anoniem
2021 07 mrt
€ 10 Anoniem
2021 07 mrt
€ 15 Henny
2021 07 mrt
€ 10 Anoniem

Over de ziekte Multiple Sclerose (MS) is nog veel onbekend. Zo weten we nog niet waardoor MS veroorzaakt wordt en hoe we het kunnen genezen. Het Nationaal MS Fonds strijdt voor een beter leven voor mensen met MS. We financieren innovatief wetenschappelijk onderzoek naar betere behandelmethoden én naar de uiteindelijke genezing van MS en geven voorlichting op dit gebied. We willen een steunpunt en coach zijn voor mensen met MS en hun directe familie en vrienden.