10 km voor het goede doel

Dit is de actie van Jorick Brouwer

( Inschrijfgeld volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar | 10 km hardlopen | Lid van team: EFAFLEX )

Normal 57c323e696c96d09e870cab5e5b51f6ce2cccd2a
van totaal € 500 (543%)
Actie is afgesloten

Helaas is de ziekte MS ook aanwezig in mijn eigen familie. Mijn schoonzusje Mirjam heeft deze nare ziekte. Een paar jaar geleden heeft ze zelf de MS Motion gelopen en heb ik zelf geld gedoneerd. Ondanks dat geld geven natuurlijk heel belangrijk is, kreeg ik steeds meer het gevoel dat ik meer moest doen.

Daarom ren ik zelf dit jaar 10 kilometer voor het goede doel. Net even een stapje meer doen...en hopelijk geld ophalen, heel veel geld voor het onderzoek. Zoals het MS fonds zelf zegt: 

Meedoen aan MS Motion betekent dat je loopt voor onderzoek naar MS. Voor een beter leven voor mensen met MS nu en een wereld zonder MS morgen.

Ik ben iedereen nu al heel dankbaar voor zijn of haar bijdrage.

Jorick

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.