Janneke Verschoof

( 10 km hardlopen | Lid van team: Team Lau )

van totaal € 739 (93%)

Doneer gauw voor Team Lau

Mijn lieve vriendin Laura heeft MS. Zij gaat hier onwijs goed mee om en maakt van het leven een feestje. Gelukkig gaat het met Lau naar omstandigheden goed, maar veel andere mensen met MS ervaren veel problemen bij o.a. het lopen, voelen en zien en soms gaat het hard achteruit. Lau zet zich al jaren in voor het MS fonds en op deze manier wil ook ik mijn steentje bijdragen. Er is nog niet veel bekend over de ziekte en met het geld wat wordt opgehaald met MS Motion wordt ruimte gemaakt voor meer onderzoek.

  • 5 km hardlopen
  • 10 km hardlopen
  • Halve marathon
  • 5 km wandelen
  • 10 km wandelen
  • 20 km wandelen

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Afgesloten

2018 31 mei
€ 10 Renee
2018 30 mei
€ 10 Ellen
2018 30 mei
€ 30 Rene, Marieke & Tootsie
2018 30 mei
€ 57 Maud
2018 30 mei
€ 10 Anoniem
2018 11 apr
M'n eerste 6,5 km ever! 11 april, mooie dag om m'n eerste 6,5 km ever te lopen. Ok, niet overdrijven, het waren er 6,42. Tevens een mooie dag, want Lex is jarig. Pap, die 6,42 ook een beetje voor jou ;-) Het waren niet m'...

Over de ziekte Multiple Sclerose (MS) is nog veel onbekend. Zo weten we nog niet waardoor MS veroorzaakt wordt en hoe we het kunnen genezen. Het Nationaal MS Fonds strijdt voor een beter leven voor mensen met MS. We financieren innovatief wetenschappelijk onderzoek naar betere behandelmethoden én naar de uiteindelijke genezing van MS en geven voorlichting op dit gebied. We willen een steunpunt en coach zijn voor mensen met MS en hun directe familie en vrienden.