Donny Maliepaard

( 10 km hardlopen )

van totaal € 100 (284%)

Samen staan we sterk.

Door mijn docent die MS heeft , ben ik me gaan verdiepen in de ziekte.En dus ook weet dat er goede methodes bestaan om de ziekte te kunnen verdragen .Maar daar is geld voor nodig.Dus vandaar ik mijn voor dit doel samen met hem inschrijft.

  • 5 km hardlopen
  • 10 km hardlopen
  • Halve marathon
  • 5 km wandelen
  • 10 km wandelen
  • 20 km wandelen

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Afgesloten

2018 07 sep
€ 5 Annelies
2018 03 sep
€ 10 Nel
2018 03 sep
€ 10 Ferry&Linda
2018 03 sep
€ 5 Karen
2018 03 sep
€ 10 Cora

Over de ziekte Multiple Sclerose (MS) is nog veel onbekend. Zo weten we nog niet waardoor MS veroorzaakt wordt en hoe we het kunnen genezen. Het Nationaal MS Fonds strijdt voor een beter leven voor mensen met MS. We financieren innovatief wetenschappelijk onderzoek naar betere behandelmethoden én naar de uiteindelijke genezing van MS en geven voorlichting op dit gebied. We willen een steunpunt en coach zijn voor mensen met MS en hun directe familie en vrienden.