Celeste Van der Horst

( 10 km wandelen | Lid van team: Team Tamara )

van totaal € 100 (0%)

Lopen voor Tamara en haar lotgenoten

Ik was op zoek naar een doel voor mijzelf! Ik ben longpatiënt en na een lange periode van ziek zijn en longrevalidatie ben ik weer opgeknapt. Ik hou van wandelen en ging op zoek naar een wandeltocht.Een uitdaging! Al snel kwam ik op de site van MS Motion. Dat sprak mij gelijk aan. Iets betekenen voor anderen. Aandacht voor mensen die ziek zijn!In dit geval voor mensen met MS. IK loop samen met mijn dochter Demi voor Tamara en haar lotgenoten!Tamara is mijn vriendin.
Ze is een lieve en leuke meid en haar vriendschap betekent veel voor mij!
Samen met haar man en twee zonen vormt ze een prachtig gezin.
Maar de MS heeft een grote invloed op hun leven.
Niets gaat meer vanzelf.
Alles is er door veranderd.
Haar passie, een baan in de zorg, heeft ze op moeten geven! Sociale contacten worden minder en haar "wereldje" steeds kleiner.
Elke dag is een confrontatie met MS!
Voor haar en haar lotgenoten is geld nodig. Voor onderzoek en behandeling.
Daarom lopen wij
mee!

  • 5 km hardlopen
  • 10 km hardlopen
  • Halve marathon
  • 5 km wandelen
  • 10 km wandelen
  • 20 km wandelen

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Afgesloten

Over de ziekte Multiple Sclerose (MS) is nog veel onbekend. Zo weten we nog niet waardoor MS veroorzaakt wordt en hoe we het kunnen genezen. Het Nationaal MS Fonds strijdt voor een beter leven voor mensen met MS. We financieren innovatief wetenschappelijk onderzoek naar betere behandelmethoden én naar de uiteindelijke genezing van MS en geven voorlichting op dit gebied. We willen een steunpunt en coach zijn voor mensen met MS en hun directe familie en vrienden.