Barry van der Aart

( Halve marathon )

van totaal € 100 (500%)

Eerste halve marathon

In 2018 wil ik mijn eerste halve marathon lopen. Hoe mooi is het dan om tegelijk te lopen voor een goed doel. Mijn moeder heeft MS en onlangs heeft mijn nicht ook deze diagnose gekregen. Voor mij een reden en motivatie om via dit hardloopevenement mijn eerste halve marathon te lopen en hopelijk een mooie bijdrage te kunnen doen door donaties.

  • 5 km hardlopen
  • 10 km hardlopen
  • Halve marathon
  • 5 km wandelen
  • 10 km wandelen
  • 20 km wandelen

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Afgesloten

2018 31 mei
€ 8 Yvonne
2018 31 mei
€ 22 Wilma
2018 12 apr
€ 10 Annette
2018 06 mrt
€ 10 Eliane
2018 18 feb
€ 19,05 Rob

Over de ziekte Multiple Sclerose (MS) is nog veel onbekend. Zo weten we nog niet waardoor MS veroorzaakt wordt en hoe we het kunnen genezen. Het Nationaal MS Fonds strijdt voor een beter leven voor mensen met MS. We financieren innovatief wetenschappelijk onderzoek naar betere behandelmethoden én naar de uiteindelijke genezing van MS en geven voorlichting op dit gebied. We willen een steunpunt en coach zijn voor mensen met MS en hun directe familie en vrienden.