Een steentje bijdragen

Dit is de actie van Ariën Mulder

( Inschrijfgeld volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar | 5 km hardlopen | Lid van team: Strijders tegen MS )

van totaal € 300 (91%)
Start MS Motion Utrecht

Een leerling van mij vertelde dat hij gaat hardlopen voor het goede doel. Hij wilt geld inzamelen voor onderzoek naar ms. Zijn moeder heeft ms en op deze wijze kan hij zijn moeder en alle andere mensen met ms een beetje helpen. Aangezien we in de klas veel praten over hoe je je steentje kan bijdragen aan een betere wereld, vind ik dit een uitgelezen kans om het goede voorbeeld te geven.
De ouders van deze jongen zijn erg betrokken bij de school en helpen regelmatig belangeloos mee ondanks de ziekte. Door mee te lopen en geld in te zamelen kan ik iets voor ze terug doen.
Door te doneren komt een ms vrije wereld weer iets dichterbij. U laat dan ook aan mijn klas zien dat er nog veel mensen zijn die hart hebben voor een ander.

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.