Ariën Mulder

( 5 km hardlopen | Lid van team: Strijders tegen MS )

van totaal € 300 (113%)

Een steentje bijdragen

Een leerling van mij vertelde dat hij gaat hardlopen voor het goede doel. Hij wilt geld inzamelen voor onderzoek naar ms. Zijn moeder heeft ms en op deze wijze kan hij zijn moeder en alle andere mensen met ms een beetje helpen. Aangezien we in de klas veel praten over hoe je je steentje kan bijdragen aan een betere wereld, vind ik dit een uitgelezen kans om het goede voorbeeld te geven.
De ouders van deze jongen zijn erg betrokken bij de school en helpen regelmatig belangeloos mee ondanks de ziekte. Door mee te lopen en geld in te zamelen kan ik iets voor ze terug doen.
Door te doneren komt een ms vrije wereld weer iets dichterbij. U laat dan ook aan mijn klas zien dat er nog veel mensen zijn die hart hebben voor een ander.

  • 5 km hardlopen
  • 10 km hardlopen
  • 5 km wandelen
  • 10 km wandelen

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Actie is afgesloten

2019 28 sep
€ 15 Monika
2019 28 sep
€ 10 Anoniem
2019 28 sep
€ 10 Martijn en Ylva
2019 21 aug
€ 15 Karin & Arie
2019 10 aug
€ 15 Robbie & Patricia

Over de ziekte Multiple Sclerose (MS) is nog veel onbekend. Zo weten we nog niet waardoor MS veroorzaakt wordt en hoe we het kunnen genezen. Het Nationaal MS Fonds strijdt voor een beter leven voor mensen met MS. We financieren innovatief wetenschappelijk onderzoek naar betere behandelmethoden én naar de uiteindelijke genezing van MS en geven voorlichting op dit gebied. We willen een steunpunt en coach zijn voor mensen met MS en hun directe familie en vrienden.