Veelgestelde vragen rond het coronavirus

 

Algemeen


Waarom is besloten de editie in Zwolle en de editie in Rotterdam te verplaatsen?

In korte tijd heeft het coronavirus een belangrijke rol gekregen in het leven van veel mensen. In verband met de verscherpte maatregelen, hebben we helaas moeten besluiten om zowel MS Motion Zwolle als MS Motion Rotterdam uit te stellen naar een nader te bepalen datum.

We hebben deze keuze vooral gemaakt met het oog op onze doelgroep: de mensen met MS. Zowel door de RIVM als door de GGD wordt aangegeven dat mensen met een verminderde weerstand behoren tot de risicogroep. De mensen die gebruik maken van MS remmende medicatie (imuunmodulatie) maken daarmee deel uit van deze risicogroep. Met dit besluit willen wij ons steentje bijdragen om de veiligheid van de mensen met MS zo goed mogelijk te behouden en verdere verspreiding van het virus te voorkomen.

Wanneer worden de nieuwe data bekend?

Op het moment kunnen wij nog geen duidelijkheid geven over nieuwe data, dit zullen wij eerst intern en met onze partners overleggen. Zodra we meer informatie hebben, zullen we hierover informeren.

Blijft MS Motion nog wel onderzoeken steunen?

Met MS Motion blijven we geld ophalen voor onderzoek.

 

Inschrijving


Wat gebeurt er met de minimale donatie?

Het geld van de minimale donatie blijft staan op je actiepagina en zal worden meeverhuisd naar de nieuwe datum. Ditzelfde geldt voor alle donaties op je actiepagina.

 

Donaties


Wat gebeurt er met mijn opgehaalde donaties?

De opgehaalde donaties blijven staan op je actiepagina en worden meeverhuisd naar de nieuwe datum.

Kan ik mijn opgehaalde donaties teruggestort krijgen?

Nee dit is niet mogelijk, de donaties zullen worden besteed aan onderzoek naar MS

Kan een donateur zijn donatie teruggestort krijgen?

Nee dit is niet mogelijk, de donaties zullen worden besteed aan onderzoek naar MS

 

MS Motion Challenge

 
Als ik een eigen actie wil houden op de dag, kan dit via mijn actiepagina?

Leuk dat je een actie wilt houden om geld op te halen voor onderzoek naar MS! Op 19 april houden we de MS Motion Challenge, een dag vol online challenges om in beweging te komen. We hebben hier ook een apart project voor aangemaakt op de website, te vinden onder de locaties. Je kunt hier je eigen challenge aanmelden en via deze actiepagina geld ophalen voor onderzoek.