Blommetjes

( Gekozen door teamcaptain: 5 km wandelen )

van totaal € 4.000 (135%)

Wij doen mee!

 

Wij komen in actie voor een wereld zonder MS.

 Al 30 jaar heb ik MS, letterlijk en figuurlijk een zenuwslopende ziekte. Ik heb het geluk dat mijn achteruitgang langzaam gaat, maar ondanks dat gaat mijn stok of rolstoel altijd met mij mee. In september 2020 ben ik begonnen met kleine stukjes om de schuur te lopen zonder stok. En tot ieders verbazing, vooral die van mijzelf, kom ik stap voor stap steeds een stukje verder. En wat geeft dat een onbeschrijfelijke mentale kick. Helaas blijft MS wel MS en gaat ook dit wandelproces met ups en downs. Sommige dagen loop ik 2 kilometer, maar soms is het na 100 meter weer klaar. Inmiddels heb ik geleerd om tevreden te zijn met elke stap die ik zet en te genieten van wat wel kan. In dit proces van mentale veerkracht zijn mijn gezin, familie en vrienden een grote steun. Maar hoe mooi zou het zijn, als MS in de toekomst genezen kan worden. Daarom komen wij in actie voor een wereld zonder MS en hoop ik dat jullie mij hierbij willen helpen door te doneren. Op 12 september ga ik genieten van elke stap die ik zet, hoeveel dat er worden zien we dan wel weer. Maar die finishlijn: die loop ik zonder stok!

 

  • 5 km hardlopen
  • 10 km hardlopen
  • 5 km wandelen
  • 10 km wandelen
  • Virtual Run

Afgesloten

2021 04 okt
€ 25 Anoniem
2021 28 sep
€ 25 Miep
2021 26 sep
€ 150 Anoniem
2021 21 sep
€ 25 Door en Steve
2021 11 sep
€ 167,55 COOP Oudewater
2021 24 mei
Stap voor stap   Lieve allemaal, Al ruim 30 jaar heb ik MS, letterlijk en figuurlijk een zenuwslopende ziekte. Langzaam ging mijn stok overal mee naartoe en inmiddels moet de rolstoel ook regelmatig mee als ik ...

Over de ziekte Multiple Sclerose (MS) is nog veel onbekend. Zo weten we nog niet waardoor MS veroorzaakt wordt en hoe we het kunnen genezen. Het Nationaal MS Fonds strijdt voor een beter leven voor mensen met MS. We financieren innovatief wetenschappelijk onderzoek naar betere behandelmethoden én naar de uiteindelijke genezing van MS en geven voorlichting op dit gebied. We willen een steunpunt en coach zijn voor mensen met MS en hun directe familie en vrienden.