Team Blanco

( Gekozen door teamcaptain: 10 km hardlopen )

van totaal € 1.000 (120%)

MS moet snel verdwijnen, daar gaat team Blanco voor strijden!

Na vorig jaar individueel mee te hebben gedaan aan MS-Motion doen we het dit jaar als een team! Samen sta je sterker dan alleen dus gaan we dit jaar met een sterk team strijden om MS verder de wereld uit te drijven!

  • 5 km hardlopen
  • 10 km hardlopen
  • 5 km wandelen
  • 10 km wandelen

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Afgesloten

2019 20 mei
€ 10 Martien
2019 10 mei
€ 15 Corry
2019 09 mei
€ 25 Tassie
2019 09 mei
€ 15 Rob
2019 09 mei
€ 10 Anoniem

Over de ziekte Multiple Sclerose (MS) is nog veel onbekend. Zo weten we nog niet waardoor MS veroorzaakt wordt en hoe we het kunnen genezen. Het Nationaal MS Fonds strijdt voor een beter leven voor mensen met MS. We financieren innovatief wetenschappelijk onderzoek naar betere behandelmethoden én naar de uiteindelijke genezing van MS en geven voorlichting op dit gebied. We willen een steunpunt en coach zijn voor mensen met MS en hun directe familie en vrienden.