Follow Bob

( Gekozen door teamcaptain: 5 km wandelen )

van totaal € 500 (96%)

Wij volgen Bob in de strijd tegen MS!

Dit is Bob, altijd in voor een grapje, praatje of feestje. En toen kreeg hij MS. Hierdoor is hij vaak moe en praat hij moeilijk. Sinds de diagnose is het leven van Bob enorm veranderd. Hij kan niet meer volledig werken, bij feestjes gaat hij vroeg naar huis, zijn verjaardag viert hij klein. MS heeft Bob enorm geraakt, maar hij blijft positief, houd nog steeds van een grapje en zet door wat er ook gebeurd. We zijn geïnspireerd geraakt door zijn doorzettingsvermogen en positiviteit, daarom lopen we mee en volgen Bob in zijn strijd tegen MS

We komen in actie voor een wereld zonder MS. Help u ons mee?

  • 5 km hardlopen
  • 10 km hardlopen
  • 5 km wandelen
  • 10 km wandelen
  • Virtual Run

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

2021 04 okt
€ 10 Anoniem
2021 02 okt
€ 5 EP & Gerrie
2021 02 okt
€ 10 EP & Gerrie
2021 02 okt
€ 15 Sjaak
2021 02 okt
€ 5 Melissa

Over de ziekte Multiple Sclerose (MS) is nog veel onbekend. Zo weten we nog niet waardoor MS veroorzaakt wordt en hoe we het kunnen genezen. Het Nationaal MS Fonds strijdt voor een beter leven voor mensen met MS. We financieren innovatief wetenschappelijk onderzoek naar betere behandelmethoden én naar de uiteindelijke genezing van MS en geven voorlichting op dit gebied. We willen een steunpunt en coach zijn voor mensen met MS en hun directe familie en vrienden.