Coronamaatregelen MS Motion

 

We weten nog niet welke maatregelen er gelden tijdens de twee fysieke edities van MS Motion. Veiligheid staat voorop! Dat betekent het volgende:  

 

Testen voor toegang 

Bij de entree van beide evenementen in  Utrecht en Zwolle maken we gebruik van de Corona Check App. Voor aanvang heb je daarom een vaccinatiebewijs nodig of een negatief testbewijs dat niet ouder is dan 24 uur.  

 

Wandelen en hardlopen 

Op die manier kunnen we iedereen veilig aan de start laten verschijnen en alsnog samen in beweging komen voor MS. We starten zoals vanouds in vier startblokken. Een startblok voor de wandelaars van 10 kilometer, een startblok voor de wandelaars van 5 kilometer, een startblok voor de hardlopers van 10 kilometer en een startblok voor de hardlopers van 5 kilometer. Omdat je tijdens het wandelen en hardlopen niet op het startterrein blijft, laten we iedereen verspreid finishen. Op die manier kunnen we zoveel mogelijk de anderhalvemetermaatregel hanteren.  

 

Publiek 

Zoals het er nu naar uitziet is publiek welkom. We willen hen vragen om anderhalve meter afstand te bewaren. 

 

Uitreiking cheque 

Omdat niet iedereen tegelijk finisht en we dus geen gezamenlijk cheque-moment kunnen houden ter afsluiting, is de uitreiking dezelfde dag nog te zien tijdens een livestream op het Facebook-account van MS Motion. Zo kan iedereen de mooie prestatie meevieren! 

Als je vragen hebt, kun je uiteraard altijd mailen.