Coronamaatregelen MS Motion

 

We weten nog niet welke maatregelen er gelden tijdens de twee fysieke edities van MS Motion. Veiligheid staat voorop! Met de huidige maatregelent betekent dat het volgende:  

 

Toegang

Om de evenementen zo veilig mogelijk te laten verlopen, willen we vragen om thuis te blijven bij coronaklachten. 

 

Anderhalvemetermaatregel

Als doorstroomevenement kwalificeren we niet voor 'Testen voor Toegang'. Daarom moeten we op het terrein de anderhalvemetermaatregel hanteren. 

 

Startblokken 

We starten zoals vanouds in vier startblokken. Een startblok voor de wandelaars van 10 kilometer, een startblok voor de wandelaars van 5 kilometer, een startblok voor de hardlopers van 10 kilometer en een startblok voor de hardlopers van 5 kilometer. Omdat je tijdens het wandelen en hardlopen niet op het startterrein blijft, laten we iedereen verspreid finishen. Op die manier kunnen we zoveel mogelijk de anderhalvemetermaatregel hanteren.  

 

Publiek 

Zoals het er nu naar uitziet is publiek niet toegestaan op het start- en finishterrein, maar mogen ze langs de route de deelnemers aanmoedigen. We willen hen vragen om anderhalve meter afstand te bewaren. 

 

Uitreiking cheque 

Omdat niet iedereen tegelijk finisht en we dus geen gezamenlijk cheque-moment kunnen houden ter afsluiting, is de uitreiking dezelfde dag nog te zien tijdens een livestream op het Facebook-account van MS Motion. Zo kan iedereen de mooie prestatie meevieren! 

Als je vragen hebt, kun je uiteraard altijd mailen.