Bedrijven

Kom met jouw bedrijf in beweging tegen MS! Doe mee als bedrijfsteam en/of als sponsor van het evenement.

Schrijf je in en haal geld op voor MS!

Wandel of ren 5 of 10 kilometer met je collega's tijdens één of meerdere edities van MS Motion. Zet jouw bedrijf in de picture en laat zien dat jouw bedrijf:
• maatschappelijk betrokken is
• fitte werknemers heeft
• aan teambuilding werkt

Zet je in voor een beter leven voor mensen met MS nu en genezing van MS in de toekomst!

Doen jullie mee?

Maak jouw collega’s en/of relaties enthousiast en schrijf je in als team. Je betaalt een kleine vergoeding als inschrijfgeld, zodat we MS Motion kostendekkend kunnen organiseren. Zo gaan alle donaties rechtstreeks naar onderzoek. Schrijf je in, maak een team aan of meld je aan bij een bestaand team!

Beleef een fantastische dag!

“Wat een leuke dag met zoveel mensen en teams! TROTS zijn wij op ons eigen Corionteam dat meedeed aan MS Motion vanwege de persoonlijke link met MS van één van onze collega’s. Geweldig dat zoveel collega’s en relaties hun steun hebben geuit en gul hebben gedoneerd!’’ - Corion

Lopen voor onderzoek

MS Motion is een initiatief van het Nationaal MS Fonds. Dit fonds zet zich al meer dan 25 jaar in voor een betere kwaliteit van leven voor mensen met MS nu en genezing van de ziekte in de toekomst. Elk jaar krijgen circa 1.000 mensen in Nederland de diagnose MS. Er is nog geen oplossing voor de ziekte en daarom is onderzoek hard nodig.

De opbrengst van de edities van MS Motion wordt gebruikt om onderzoek naar MS te ondersteunen. Dit jaar komen we met elkaar in beweging om geld in te zamelen voor onderzoek naar myelineblaren. 

Help jij met jouw bedrijf mee om geld voor belangrijk wetenschappelijk onderzoek bij elkaar te krijgen? Kom in beweging tegen MS! 

Contact?
msmotion@nationaalmsfonds.nl