Bedrijven


MS staat nooit stil en wij dus ook niet. Daarom komen wij samen in beweging op zondag 15 september tijdens de 11e editie van MS Motion; hét wandel- en hardloopevenement van het Nationaal MS Fonds. Ruim 1.000 deelnemers rennen, wandel of rollen mee en leggen 5 of 10 km af over een prachtig parcours op voormalig Park Vliegbasis Soesterberg. Deelnemers kunnen individueel meedoen of als bedrijfs- of vriendenteam. Samen vragen we aandacht voor MS én gezamenlijk maken we er een onvergetelijke dag van. Een dag vol sportiviteit, heerlijk eten, lekkere muziek en activiteiten voor de kids. Afgelopen editie is er bijna €150.000,- opgehaald voor onderzoek naar MS en is het evenement door deelnemers beoordeeld met een 8,8! 

Mogelijkheden sponsoring MS Motion 2024


MS Motion heeft als doel aandacht voor MS te genereren en geld in te zamelen voor Nederlands onderzoek naar de zenuwslopende ziekte MS. Dat kunnen we niet alleen, maar doen we samen met onze partners en sponsoren. Draag jij MS Motion, en dus het Nationaal MS Fonds, een warm hart toe en wil jij als bedrijf een bijdragen leveren aan een toekomst zonder MS? Wordt dan sponsor van MS Motion. Er zijn diverse sponsorpakketten (van eenvoudig tot uitgebreid) waarmee je het bijzondere evenement MS Motion kunt ondersteunen. Wij stemmen graag met jou persoonlijk af hoe jij het beste bij kunt dragen.

Voor uitgebreide informatie over de diverse sponsor- en partnerpakketten kun je contact opnemen met ons via msmotion@nationaalmsfonds.nl of bel naar 010 - 591 98 39 en vraag naar Ilja. 

Bedrijventeam 


Ren, wandel of rol met jouw collega's naar de eindstreep tijdens MS Motion! Meld jouw team aan als bedrijfsteam en geniet samen van een onvergetelijk, sportief én maatschappelijk evenement. Het bedrijventeampakket kost €1.500,- en is op basis van 10 personen. Een extra deelnemer toevoegen aan het team is mogelijk voor €50,- p.p. 

  • Een eigen actiepagina met een startbedrag €1.500,-
  • Twee drankmuntjes p.p. (non-alcoholisch) en één candybar naar keuze
  • Aparte registratiebalie voor de ontvangt van jouw bedrijfsteam 
  • Eigen picknicktafel met parasol op het vitaliteitsplein 
  • Online exposure: vermelding als partner op msmotion.nl
  • Online exposure: vermelding op social media als deelnemers van het vitaliteitsplein

Zet je samen met collega's in voor een beter leven voor mensen met MS nu en genezing van MS in de toekomst! 

Willen jij en je collega's zich inschrijven als bedrijfsteam of meer informatie wensen? Neem dan contact op met ons via msmotion@nationaalmsfonds.nl of bel naar 010 - 591 98 39 en vraag naar Ilja.