Bedrijf

Kom met jouw bedrijf in actie tegen MS. Doe mee als bedrijfsteam of sponsor het evenement.

 

Start een bedrijfsteam!

Doe met jouw bedrijf mee aan één of meerdere edities van MS Motion. Zet daarmee jouw bedrijf in de picture en laat zien dat jouw bedrijf:

  • maatschappelijk betrokken is;
  • fitte werknemers heeft;
  • aan teambuilding werkt.

Kies een locatie en klik rechtsboven op de button Doe mee! Kies jouw locatie en vul jouw gegevens in. Vervolgens kun je kiezen hoe je mee wil doen. Als je een nieuw team wil aanmaken, kies je voor de optie Team. Vul daarna de overige gegevens in en jouw team is een feit. 

Tijdens het inschrijven vragen wij een minimale donatie van € 20,- per persoon. Kinderen van 6 t/m 12 jaar betalen € 10,- en kinderen t/m 5 jaar doen gratis mee. En bestel direct ook een exclusief MS Motion T-shirt of één van onze andere producten via onze webshop. Zo lopen jullie helemaal in stijl mee!

Zijn jullie met een grote groep? Neem dan contact op via msmotion@nationaalmsfonds.nl, zodat wij jullie kunnen aanmelden!

 

Sponsor het evenement

Om vier edities MS Motion tot een succes te maken, hebben we financiële middelen en materialen nodig. Van een podium, tafels en stoelen tot aan water en bananen voor de deelnemers. Wil jij ons hiermee met jouw bedrijf een handje helpen? Neem dan contact met ons op.

Benieuwd naar alle mogelijkheden?

Download onze bedrijfsbrochure