Anne Marie van Rede

( 10 km wandelen | Lid van team: Team Rianda )

van totaal € 425 (109%)

Forever Friends Team Rianda

Rianda en ik waren 15 jaar oud toen we vriendinnen werden. Vriendinnen voor het leven, al wisten we (gelukkig) toen nog niet dat voor Rianda het leven al op 55-jarige leeftijd zou eindigen, als gevolg van MS. Maar onze vriendschap blijft altijd bestaan!

  • 5 km hardlopen
  • 10 km hardlopen
  • 5 km wandelen
  • 10 km wandelen

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Afgesloten

2019 17 mei
€ 15 Eline
2019 12 mei
€ 5 Anoniem
2019 12 mei
€ 10 Anoniem
2019 15 apr
€ 15 VerHeldring
2019 09 apr
€ 15 Janny

Over de ziekte Multiple Sclerose (MS) is nog veel onbekend. Zo weten we nog niet waardoor MS veroorzaakt wordt en hoe we het kunnen genezen. Het Nationaal MS Fonds strijdt voor een beter leven voor mensen met MS. We financieren innovatief wetenschappelijk onderzoek naar betere behandelmethoden én naar de uiteindelijke genezing van MS en geven voorlichting op dit gebied. We willen een steunpunt en coach zijn voor mensen met MS en hun directe familie en vrienden.