MS Motion Utrecht: Máximapark

 • 5 km hardlopen
 • 10 km hardlopen
 • Halve marathon
 • 5 km wandelen
 • 10 km wandelen
 • 2 km KidsRun
van totaal € 175.000 (74%)

 

In het hart van de Leidsche Rijn aan de westkant van Utrecht, groeit een bijzonder park ter grootte van de Utrechtse binnenstad. Een oase waar iedereen naar hartenlust kan wandelen, sporten en spelen. Kortom, de ideale locatie voor MS Motion 2017! 

Meedoen aan MS Motion betekent dat je loopt voor onderzoek naar MS. Voor een beter leven voor mensen met MS nu en een wereld zonder MS morgen.

Je kunt je individueel of als team inschrijven voor een wandelroute of hardloopafstand. Voor kinderen is er speciaal een KidsRun. De inschrijfkosten voor bedragen €20 per persoon. Voor de KidsRun is er een speciaal inschrijftarief van €7,50.

 • Hardlopen: 5 kilometer, 10 kilometer, halve marathon
 • Wandelen: 5 kilometer, 10 kilometer
 • KidsRun: 2 kilometer hardlopen (leeftijd 6 t/m 12 jaar)


MS Motion shirts

De kleuren van MS Motion zijn oranje en paars. We zouden het fantastisch vinden als iedereen tijdens MS Motion in het oranje of paars komt. En dat kan natuurlijk het beste in het officiële MS Motion shirt! Je kunt het shirt heel gemakkelijk bij je inschrijving meebestellen. Lees meer over het MS Motion shirt.

 

Stephanie Ketting

msmotion@nationaalmsfonds.nl

(010)5919839

 

Op het evenemententerrein in het Máximapark is van alles te doen. Denk aan een informatiemarkt, een demonstratie van dansschool NL Dance, optredens van Tony Scott en DJ Blaze, een limonadekraam van CoolBear, kraampjes met lekkere hapjes en drankjes, dweilorkest De Roodneuzen dat de deelnemers onderweg aanmoedigt en diverse (sportieve) activiteiten voor kinderen zoals een springkussen en schminken.

 

 

Locatie & vervoer

De hoofdingang van het Máximapark ligt aan de Utrechtseweg 4 in Vleuten. Er zijn een aantal verschillende opties met betrekking tot vervoer. We raden iedereen aan om zoveel mogelijk met het openbaar vervoer te komen of te carpoolen. In de buurt van de hoofdingang zijn een aantal parkeerterreinen waar je gratis kunt parkeren. Er zijn voldoende invalideparkeerplaatsen beschikbaar. 

 

Openbaar vervoer
Vanaf Utrecht Centraal kun je het beste bus 28 nemen. Stap uit bij halte Vleuterweide-Centrum. Vanaf daar is het dan ongeveer 8 minuten lopen naar het evenemententerrein bij Het Lint. Plan je reis via de website 9292 OV.

Auto
Ben je met de auto, dan zijn er een aantal verschillende locaties waar je kunt parkeren:

 • De parkeerplaatsen aan de Utrechtseweg 4. Je wordt door een vrijwilliger van het Nationaal MS Fonds naar een beschikbare parkeerplaats gewezen. Hier is ook een parkeerterrein dat speciaal wordt ingericht voor mensen die met een rolstoel komen of slecht ter been zijn. Tussen 09.30 en 14.30 uur rijdt er vanaf de parkeerplaats doorlopend een pendelbusje (Pendelbus 1) dat je zo dicht mogelijk bij het evenemententerrein en weer terug brengt. Mensen die goed ter been zijn kunnen het stukje ook lopen; een goede warming-up van ongeveer 10 minuten.

 • De parkeerplaats bij zwembad Fletiomare aan de Burgemeester Middelweerdplaats 1 in De Meern. Tussen 09.30 en 14.30 uur rijdt er vanaf de parkeerplaats doorlopend een pendelbusje (Pendelbus 2) dat je zo dicht mogelijk bij het evenemententerrein en weer terug brengt.

 • Je kunt ook parkeren bij het parkeerterrein P+R Leidsche Rijn centrum aan de Stockholmstraat 1 in Utrecht. De kosten voor het parkeren inclusief een combikaart voor de bus zijn € 5. Neem bus 28 en stap uit bij halte Vleuterweide-Centrum. Vanaf daar is het ongeveer 8 minuten naar het evenemententerrein bij Het Lint. Meer informatie vind je op de website van P1.