MS Motion Midden-Delfland

  • 5 km wandelen
  • 10 km wandelen
  • 20 km wandelen
van totaal € 25.000 (79%)

 

Schipluiden

In de regio Midden-Delfland ligt een prachtig natuurgebied waar je hele mooie wandeltochten kunt maken. Vorig jaar is MS Motion voor het eerst in deze regio van start gegaan met een wandelroute vanaf tennisvereniging LTC Keenenburg in Schipluiden. Dit jaar breiden we de routes uit naar 5, 10 en 20 kilometer wandelen. Kortom, voor ieder wat wils!

Meedoen aan MS Motion betekent dat je loopt voor onderzoek naar MS. Voor een beter leven voor mensen met MS nu en een wereld zonder MS morgen.

Je kunt je individueel of als team inschrijven voor een wandelroute van 5, 10 of 20 kilometer door het prachtige Midden-Delfland. De inschrijfkosten bedragen €20 per persoon.


MS Motion shirts

De kleuren van MS Motion zijn oranje en paars. We zouden het fantastisch vinden als iedereen tijdens MS Motion in het oranje of paars komt. En dat kan natuurlijk het beste in het officiële MS Motion shirt! Je kunt het shirt heel gemakkelijk bij je inschrijving meebestellen. Lees meer over het MS Motion shirt.

 

Stephanie Ketting

msmotion@nationaalmsfonds.nl

(010)5919839

Op het evenemententerrein bij Tennisvereniging LTC Keenenburg is van alles te doen. Denk aan een informatiemarkt, een demonstratie van een dansschool, een DJ die voor opzwepende muziek zorgt en diverse (sportieve) activiteiten voor kinderen zoals een springkussen en schminken.

 

 

 

Adres hoofdentree en parkeerplaats:

Tennisvereniging LTC Keenenburg
Tiendweg 2
2636 HH Schipluiden

Er is voldoende parkeergelegenheid bij de tennisvereniging.

Bekijk op de kaart